Jelena Karleuša rešila da prevaspita Breskvicu: Moraju ti mlađi da nauče kako da komuniciraju sa mnom

27.04.2024

21:23

0

Uvek bez dlake na jeziku

Jelena Karleuša rešila da prevaspita Breskvicu: Moraju ti mlađi da nauče kako da komuniciraju sa mnom
Breskvica i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša je danas imala organizovano druženje sa svojim fanovima, a očekivano, prokomentarisala je za domaće medije i neke kolege.

Ona se osvrnula na Anđelu Ignjatović Breskvicu, sa kojom je već imala razmenu prozivki, pa je JK ovom prilikom otkrila zašto je mlađu koleginicu blokirala.

- Na bloku je zato što svako od mladih pevača u jednom momentu mora da doživi malog prevaspitanja kako treba komunicirati sa mnom koja mnogu puno da ih naučim o trajanju, borbi, ženskoj solidarnosti. Taj blok kratko traje i posle se lepo družimo - rekla je Karleuša, pa se osvrnula i na Teya Doru:

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

- Kada je reč o njoj imam na neki bizaran i perverzan način jako dobar osećaj. Ona je iznenađenje, dolazi iz drugog plana, ali obično su takvi takmičari na "Evroviziji" oni koji naprave najbolji plasman, a oni koji su favoriti ne. Taj svetski zvuk je nešto što će iznenaditi, jer dolazi upravo iz Srbije. Predviđam veliki uspeh.

Poznato je i da je Jelena imala razne komentare na račun Aleksandre Prijović, što je prestalo onda kada joj je mlađa koleginica prišla u jednom restoranu. Zato je Jelena otkrila da li bi bila njen gost na koncertu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

- Prihvatila bih to naravno, ali i ja zovem Prijovićevu da bude gost na mojim koncertima, jer sam sigurna da bi iskusila nešto potpuno novo i drugačije od njenih koncerata - rekla je Jelena, piše Informer.

Podsetimo, večeras su kao bomba odjeknule objave Edite Aradinović, u kojima optužuje Jelenu da je spavala sa njenim dečkom. Jelena prilikom razgovora sa medijima nije dobila potpunu informaciju o čemu se radi, ali nema sumnje da će Editi odgovoriti na svom storiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike