Sa samo četiri godine igrala je ćerku Slobode Mićalović: Pogledajte kako danas izgleda devojčica iz "Ranjenog orla" (FOTO)

03.05.2024

00:20

1

Posle uloge u "Otvorenim vratima" nismo je više viđali

Sa samo četiri godine igrala je ćerku Slobode Mićalović: Pogledajte kako danas izgleda devojčica iz "Ranjenog orla" (FOTO)
Copyright Instagram printscreen

Serija "Ranjeni orao" emitovala se, sada već davne, 2008. godine, a svi se dobro sećaju male devojčice koja je tumačila lik ćerke Anđelke Bojanić, odnosno Slobode Mićalović.

Reč je o Teodori Jelisavčić, koja je tada imala svega četiri godine, a već je pokazivala veliki glumački talenat. Ona se potom pojavila u nekoliko televizijskih reklama, kao i u muzičkim spotovima, da bi 2013. godine zaigrala malu Keti u "Otvorenim vratima".

Devojčicu su izabrali u konkurenciji od 550 glumica, a njen otac nije krio koliko je ponosan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srpskiglumci_

 

- Prozvali su je šarmantna, jer je imitirala malu Romkinju koju srećemo svakog dana na ulici kako nam dobacuje: Šarmantni, što imaš lepu ćerku, daj neki dinar - rekao je on tada za medije.

Međutim, posle ove uloge, Teodoru više nismo viđali na malim ekranima, a retko govori za medije.

- Ja sa osam godina koja se osećam kao holivudska glumica jer me reditelj hvali. Volela bih da korona nestane i da mogu da se vratim glumi - poručila je ona na jednom videu na TikToku, gde se prisetila male Keti.

Ona danas ima 19 godine, a sudeći po objavama sa društvenih mreža, jasno je da je izrasla u pravu lepoticu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike