Mirza Selimović traži pomoć za bolesnu majku: Javiti se na kliniku za transfuziologiju (FOTO)

02.05.2024

21:47

0

Pevač iznenadio pratioce

Mirza Selimović traži pomoć za bolesnu majku: Javiti se na kliniku za transfuziologiju (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Pevač Mirza Selimović retko na društvenim mrežama objavljuje stvari koje su vezane za njegov privatni život, a ovog puta iskoristio ih je da zatraži pomoć za njegovu majku.

Naime, pevač je zamolio ljude koji su u mogućnosti, odnosno odgovarajuće krvne grupe, da doniraju krv njegovoj bolesnoj majci Nedreti.

- Dragi prijatelji, potrebna nam je vaša pomoć. Trombociti, krvna grupa nulta, za Nedretu Selimović. Javiti se na kliniku za transfuziologiju sutra pre podne. Hvala vam - napisao je pevač putem svog Instagram profila.

Instagram printscreen/mirza.selimovic
 

Podsetimo, pevačev bend je nedavno imao saobraćajnu nezgodu po povratku u Beograd, zbog čega je bio primoran da otkaže nekoliko narednih nastupa.

- Dragi moj, zbog objektivnih razloga i saobraćajne nezgode na putu za Beograd primorani smo otkazati večerašnji nastup. Hvala bogu, svi smo dobro, a mi se uskoro družimo na isto mestu i objavljujemo novi datum. Večeras umesto nas nastupaju sjajni momci i ovim putem im se zahvaljujem što su nam izašli u susret u kratkom vremenskog roku - napisao je Mirza.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike