Marku Miljkoviću preti zatvorska kazna? Evo koliko može da dobije, a jedna stvar ide u njegovu korist

14.05.2024

09:30

0

Pretio i vređao komšije, a nije se smirio ni u policiji

Marku Miljkoviću preti zatvorska kazna? Evo koliko može da dobije, a jedna stvar ide u njegovu korist
Copyright ATAImages/ A.A.

Marko Miljković sinoć je priveden nakon prijava komšija za uznemiravanje. Jutjuber i bivši rijaliti učesnik ušao je u sukob sa susedima, a onda ih je gađao jajima, vređao i pretio.

Policija je odmah obaveštena, pa su ga brzo odvezli u stanicu i u Urgentni centar. Kako piše u zvaničnom saopštenju nadležnih organa, Miljković je osim komšijama, pretio i policiji, a napad na službeno lice smatra se dodatnim prekršajem za koje se propisuje kazna zatvorom i do pet godina.

Ukoliko se izuzme taj incident, za remećenje javnog reda i mira sledi mu prekršajna prijava i novčana kazna. Olakšavajuća okolnost je to što Marko ranije nije bio osuđivan.

ATAImages/ A.A.
Marko Miljković

Podsetimo, policija je Marku odredila zadržavanje u pritvoru od 48 sati.

- Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju M.M. (rodjen 1983. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru. Okrivljeni je, pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima i vredjao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika. Okrivljenog će javni tužilac saslušati dana 15.05.2024. godine - kažu iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike