Marko Miljković sa lisicama na rukama stigao na saslušanje: Prati ga šest policajaca! (FOTO)

15.05.2024

09:40

0

Povikao samo jedno

Marko Miljković sa lisicama na rukama stigao na saslušanje: Prati ga šest policajaca! (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Marko Miljković je pre dva dana priveden od strane policije na Novom Beogradu zbog uznemiravanja i ugrožavanja javnog reda i mira za šta su ga prijavile komšije.

Prema Markovim rečima, oni već duže vreme bacaju đubre na njegovu terasu, te je on odlučio da im uzvrati sa 60 jaja, a uz to im je pretio. Isto ponašanje nastavilo se i u policiji, pa Marku dodatno preti kazna zbog napada na nadležne organe.

ATAImages/ A.A.
Marko Miljković

On će danas prvi put biti saslušan, a u prisustvu 6 policajaca došao je u tužilaštvo sa lisicama na rukama.

- Dobar dan novinari. Slikajte slobodno. 40 sati samice zbog razbijenih jaja, zato što mi je komšija neka faca - izjavio je Marko za medije ispred zgrade Trećeg osnovnog tužilaštva.

Luna van sebe

Njegova supruga, Luna Đogani, još uvek se nije zvanično oglasila za medije, ali je prema rečima izvora van sebe zbog svega što se desilo.

- Luna je besna jako, plače i razočarana je. Ostavio ju je samu sa decom i napravio haos. Pritom, sve to je uradio u alkoholisanom stanju. Nije joj jasno šta mu je kvrcnulo u glavi da uradi tako nešto. Njen otac je najviše uz nju, ali svi su zgroženi Markovim ponašanjem. On će izaći iz pritvora, ali ko zna kako će se sve ovo završiti među njima - rekao je izvor.

G.G./ATA Images
Marko Miljković i Luna Đogani

Ovo je potvrdio i njen otac Gagi, koji je uz ćerku u ovim teškim trenucima.

- Luna je sada svojoj kući, nismo se čuli sa Markom, on je u policiji. Verovatno je alkohol uradio svoje, nešto mu je kvrcnulo u glavi, nemam objašnjenje. Nismo dobro, Luna nije dobro, loše je. Ona je sa decom, molimo Boga da sve bude kako treba, da Marka puste. Sigurno ćemo razgovarati, ne znam šta se to desilo. Mi ga ne poznajemo takvog, u šoku smo. Luna je jako ljuta na njega, a opet joj je u žao. Ona je jako emotivna. Nadamo se da će ga nakon 48 sati pustiti. Znam sve što znate i vi. Angažovan je advokat, sad idem kod Lune - rekao je Gagi za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike