Marija Šerifović pokazala igračke sina Maria! Od svih, on se samo s ovim igra: Reakcija pevačice koju će sve mame razumeti (FOTO)

15.05.2024

20:40

0

Uživa u majčinstvu

Marija Šerifović pokazala igračke sina Maria! Od svih, on se samo s ovim igra: Reakcija pevačice koju će sve mame razumeti (FOTO)
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Šerifović je proteklog decembra uz pomoć surogata dobila sina kom je dala ime Mario. Otad, sve je podređeno mališanu i ona najviše uživa u vremenu koje provodi s njim.

Kao i svaki roditelj, takođe, ona je svom nasledniku kupila razne igračke za decu njegovog uzrasta. Međutim, od pune kutije, on preferira flašicu od vode u koju je stavljen pasulj.

- Ovo su inače njegove igračke. Čovek voli, od svih igračaka, da se igra ovom flašom u koju stavimo pasulj – kazala je Šerifovićeva u snimku na svom Jutjubu, s izrazom lica koji gotovo da govori: „Šta je, tu je".

Podsetimo, ona je u jednom od ranijih videa objasnila kako je dečak dobio ime Mario.

„Nadam se da te neće biti blam..."

Marija Šerifović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Želela sam da se zove na slovo „M" i ja sam želela da se zove „Maks". Onda, naravno, moje drugarice seljanke su rekle: „Da daš detetu ime, da se zove kao kuče"... Zbog trenutka procesa, papirologije dok smo bili u bolnici, to se sve mora popuniti i došla je žena i pitala kako se zove. Svi su krenuli da smišljaju na slovo „M" i neko je rekao: „Mario" i ja sam samo rekla: „Pišite Mario". Lepo mi je. Nadam se da te neće biti blam što se zoveš Mario, a mama ti se zove Marija. Slatko mi je - isričala je onda ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike