Za Mariju Šerifović danas je bitan datum: Pevačica objavila neodoljivu fotku sina Maria (FOTO)

02.05.2024

16:08

0

Nedavno je govorila i o proširenju porodice

Za Mariju Šerifović danas je bitan datum: Pevačica objavila neodoljivu fotku sina Maria (FOTO)
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/M. M.

Marija Šerifović iznenandila je krajem prošle godine saopštenjem da je postala majka sina Maria. Pevačica je ispunila svoju dugogodišnju želju i pomoću surogat majke dobila naslednika.

Ona još uvek ne želi da pokaže lik svog deteta na društvenim mrežama, ali svakodnevno deli emotivne trenutke iz njihovog doma. Tako je danas objavila da je Mario napunio pet meseci i napisala:

- Sunce moje milo, zgodno, lepo, debelo, najlepše. Čovek moj najzgodniji, poludeću eto - napisala je pevačica, dok ja Mario u ruci držao papir na kome je pisalo "Danas punim pet meseci".

Instagram printscreen/serifovic
Mario Šerifović

Podsetimo, pevačica je nedavno govorila i o proširenju porodice, koje trenutno ne planira.

- U ovom trenutku ne i za sada ne. Sada, ako se želje promene, što da ne? Ali, za sada ne. Kažu da su deca naši učitelji, neki veruju da je obrnuto, a ja verujem da je baš tako. Gotovo sam sigurna da će me Mario naučiti mnogim stvarima, da će to biti jedna dugotrajna borba između Strelca i Škorpije, ali na kraju krajeva, nešto je do vaspitanja, nešto ide iz kuće, a nešto naprosto mora da se prepusti višim silama, a na nama kao roditeljima je samo da se prekrstimo i da gledamo - prokomentarisala je ona, prenose mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike