Humska ponovo šokirana! Vojvodina u poslednjoj sekundi srušila Partizan! (VIDEO)

02.05.2024

18:49

0

Autor: A. Š.

Ove sedmice, u Humskoj je bilo veoma burno

Humska ponovo šokirana! Vojvodina u poslednjoj sekundi srušila Partizan! (VIDEO)
Radost fudbalera Vojvodine u Humskoj - Copyright MN Press

Otišao je Igor Duljaj, ali je anemija u Humskoj ostala na snazi. Fudbaleri Partizana pretrpeli su peti poraz u nizu, pošto ih je u njihovoj kući šokirala Vojvodina golom Njegoša Petrovića u poslednjoj sekundi utakmice - 3:2.

Žestoko se crno-beli kockaju sa već viđenim učešćem u kvalifikacijama za Ligu šampiona predstojećeg leta. Više od polovine šampionata fudbaleri Partizana bili su lideri šampionske trke, da bi u poslednjih nekoliko nedelja sve dobro što su dosad uradili prosuli u vodu pa će do kraja plej-ofa strepeti i za vicešampionsku poziciju koja im otvara vrata borbe za mesto u eliti kontinentalnog fudbala.

Bila je Vojvodina bolji rival ovog kišnog popodneva na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Od prvog minuta nametnuli su Bandovićevi izabranici autoritet, ali kada se očekivalo da Novosađani povedu, usledilo je suprotno.

Gotovo iz prvog ulaska crno-belih u kazneni prostor domaćin je poveo autogolom Crnomarkovića, ali to "lale" nije previše poremetilo pošto su već do kraja poluvremena uspeli da naprave preokret, posle velikog kiksa Aleksandra Jovanovića i evrogola kapitena Zukića.

U nastavku meča viđena je malo drugačija slika na terenu. Posle izjednačujućeg gola Stojkovića nešto bliži novom vođstvu bili su crno-beli, ali su do, po svemu viđenom danas, potpuno zaslužena tri boda Novosađani stigli golom nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Njegoša Petrovića, pošto je gostima prethodno poništeno dva gola pri rezultatu 2:2.

Standings provided by Sofascore

Blog uživo:

Drugo poluvreme

90+4. minut - GOOOL! Vojvodina će pobediti u Humskoj, strelac je Njegoš Petrović.

90. minut - Igraće se još najmanje četiri minuta u nadoknadi vremena. U prvom minutu žuti karton dobija Ovusu.

88. minut - Baždara su centimentri delili od spektakularnog gola.

81. minut - Baždar i Ovusu ulaze na teren umesto Zahida i Stjepanovića. Natho je prethodno bio u žučnoj raspravi, a smirili su ga treneri Nađ i Bandović.

77. minut - Voši ponovo poništen gol! Ivanović je bio strelac, Jovanović je pokazao na centar, ali je posle intervencije iz VAR sobe gol poništen.

Odluka posle snimka iz VAR sobe...

75. minut - Velika šansa za Natha. Sjajno je Izraelac šutirao sa 16 metara, ali je lopta prošla tik pored stative.

67. minut - PREČKA! Mnogo sreće za Partizan, čiju je mrežu posle šuta Vukanovića sačuvao okvir gola.

Iz drugog ugla...

64. minut - Zahid je pokušao, ali deluje da nije bio siguran na koji način da uputi loptu ka golu, pa je iz izgledne pozicije šutirao pored stative.

63. minut - Prva promena u Vojvodini. Radulovića je zamenio Ivanović.

58. minut - Poništen gol Vojvodine! Tek što su pošli sa centra Novosađani su još jednom zatresli mrežu crno-belih, ali je gol Mateusa poništen zbog faul nad Antićem.

57. minut - GOOOL! Stojković je izjednačio!

57. minut - Prva velika šansa u drugom poluvremenu. Kalulu je centrirao sa desne strane, Zahid je šutirao glavom iz obećavajuće pozicije, ali je lopta otišla preko prečke.

52. minut - Dvostruka promena u Partizanu, Saldanju i Jankovića menjaju Nikolić i Goh.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, promena u sastavima nema u odnosu na početak meča. Saldanja ekspresno dobija žuti karton, tek što je lopta krenula sa centra.

Kraj prvog poluvremena. Vojvodina u Humskoj vodi posle preokreta protiv Partizana 2:1.

44. minut - GOOOL! Preokret Vojvodine, evrogol Zukića!

Pogledajte iz drugih uglova fenomenalan gol kapitena Vojvodine.

38. minut - GOOOL! Vojvodina je izjednačio, Seri je strelac!

37. minut - Carević je sjajno paradom sprečio Saldanju da duplira vođstvo Partizana.

33. minut - Meč je nekoliko trenutaka bio u prekidu pošto je Aranđel Stojković završio u nokdaunu. Defanzivac Partizana je požrtvovanim uklizavanjem verovatno sprečio izjednačujući gol, tako što ga je lopta posle šuta jednog fudbalera Vojvodine pogodila direktno u lice.

I iz drugog ugla...

29. minut - Veliki pljusak u Beogradu značajno otežava posao igračima oba tima.

23. minut - Seri dobija žuti karton zbog pokušaja da iscenira penal!

19. minut - GOOOL! Vodi Partizan! Sjajno su kombinovali Natho i Zahid, Norvežanin je sa leve strane u visini peterca pokušao da "zavrne loptu", ali je pogodio Crnomarkovića u koleno posle čega je lopta završila u mreži gostiju.

11. minut - Nova velika šansa za Vojvodinu. Vukanović je sjajno centrirao sa levog boka, Zukić je bio potpuno usamljen i sa desetak metara šutirao je glavom, ali prvao u Jovanovića.

9. minut - Prvi žuti karton na meču dobija fudbaler Vojvodine Korać.

8. minut - Još jednom je Vojvodina probila Partizanovu defanzivu po napadačkoj levoj strani, Seri je šutirao iskosa u bliži ugao i pogodio spoljni deo mreže.

6. minut - Prva je zapretila Vojvodina. Vukanović je šutirao glavom, ali je Jovanović bio oprezan.

1. minut - Počeo je meč u Humskoj!

16.00 - Poznate su i startne postave.

Partizan: Jovanović, Stojković, Filipović, Saničanin, Antić, Natho, Stjepanović, Kalulu, Zahid, Janković, Saldanja.

Vojvodina: Carević, Bjeković, Crnomarković, Korać, Giorbelidze, Petrović, Zukić, Radulović, Savićević, Seri, Vukanović.

FK Partizan
 

15.25 - Utakmica počinje u 16.55, a sudija će biti Srđan Jovanović

15.22 - Crno-beli imaju četiri boda više od trećeplasiranog TSC-a, pa u narednim mečevima ima imperativ pobeda, kako bi sačuvao tu poziciju. Inače, ekipa iz Bačke Topole od 19 časova gostuje Crvenoj zvezdi koja je na korak od odbrane titule.

15.20 - Evo i izjava šefova stručnih štabova.

Albert Nađ:

- Sve se brzo izdešavalo. Imali smo lošu seriju utakmica, četiri poraza zaredom i ljudi koji vode klub su odlučili da nešto mora da se promeni. Ja, pre svega, očekujem da igrači reaguju. Nadam se su spremni i da su svesni da smo došli u situaciju da nam TSC prišao na samo četiri boda, a imamo niz teških utakmica do kraja prvenstva. Igrači su glavni izvođači radova, mi smo njihov servis. Kao i prethodni trener, tako i ja, bićemo u njihovoj službi - kazao je između ostalog Nađ u najavi utakmice u Humskoj.

Božidar Bandović:

- Očekuje nas teška utakmica protiv velikog tima, iako trenutno nema pozitivne rezultate. Ipak, Partizan se pre mesec dana bio prvi i borio se za prvo mesto. Doživeli su neke promene, ali mi moramo da gledamo nas i da se pripremimo što bolje. U tim velikim klubovima te promene uz negativne rezultate često mogu da ih učine i najopasnijima. Smatramo da je naša svaka naredna utakmica kao finale - rekao je strateg "stare dame" iz Novog Sada koja na šestom mestu plej-og tabele.

 

16:00 Radnički 1923 Mladost - - 16:55 Partizan Vojvodina - - 18:30 Čukarički Napredak - - 19:00 Crvena zvezda TSC Bačka Topola

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike