Jokić napravio šou na konferenciji! Mi hoćemo da pričaju o nama kao da smo za****ni! (VIDEO)

30.04.2024

12:01

0

Autor: A. S.

A stigao je i da se požali

Jokić napravio šou na konferenciji! Mi hoćemo da pričaju o nama kao da smo za****ni! (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright printscreen/youtube/Hải Mõm

Nagetsi su upisali još jednu pobedu u plej-ofu i plasirali se u drugu rundu takmičenja, a tamo ih čeka duel sa ekipom Minesota.

Denver je sa 4-1 bio bolji od Lejkersa, a Nikola Jokić je u celoj seriji igrao na visokom nivou, uostalom, kao i tokom cele sezone.

U petom meču sa Lejkersima, Jokić je stigao do dabl-dabla, 25 poena, 20 skokova i devet asistencija, a nakon meča na konferenciji za medije je napravio šou i to kada se dotakao priče o povredama na koje su se mnogi igrači žalili pred meč.

- Zapravo, mi svi hoćemo da pričaju o nama kao da smo za****ni i čvrsti, zato igramo. Hoćemo da misle da smo povređeni, posebno Minesota - rekao je Jokić i tako najavio narednog rivala.

Inače, pred meč su se na povredu žalili Kaldvel-Poup i Marej, koga su doktori savetovali da ne igra.

- Marej? Ma, izmislio je tu povredu i uspelo je. Šalim se, znao sam da će igrati, iako nisam pričao sa njim o tome. Znam da hoće da igra važne utakmice, pa i ako nije šutirao sjajno, važno je kako je završio utakmicu. Lakše pogađa teške šuteve, nego lake. Voli te momente, situacije i ubeđen sam bio da će postići koš.

Od duela sa narednim rivalom Nikola očekuje da će biti drugačiji nego ovaj sa Lejkersima, a pre prvog susreta imaće i nekoliko dana pauze.

- Moje telo misli da je pet dana odmor, to nije dobro - rekao je Jokić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike