Džilijan Anderson otkrila šta je slagala na audiciji za "Dosije X": Mislila sam da neću dobiti ulogu ako im to kažem (FOTO)

04.05.2024

07:25

0

Autor: Dejan Ćirić

Iz jednog razloga je sakrila svoje godine

Džilijan Anderson otkrila šta je slagala na audiciji za "Dosije X": Mislila sam da neću dobiti ulogu ako im to kažem (FOTO)
Dosije X - Copyright Profimedia

Džilijan Anderson proslavila se igrajući agenta Dejnu Skali u čuvenoj seriji “Dosije X”, a u nedavnom intervjuu za Wired otkrila je da je slagala jednu stvar na audiciji za ovu seriju.

Profimedia
 

Glumicu su tokom intervjua pitali koliko je imala godina u "Dosijeu X". 

- Na prvoj audiciji imala sam 24 godine. Lagala sam. Rekla sam da imam 27 zato što sam mislila da me neće angažovati ako kažem da imam 24 godine. Zato je Dejna Skali doktorka i FBI agent. Ne možeš da budeš to kada imaš 24 godine - navela je Anderson.

Profimedia
 

Nije bila prvi izbor

Inače, nedavno je objavljeno da Džilijan nije bila prvi izbor za Dejnu Skali. Kreator serije Kris Karter je otkrio da studijski šefovi nisu bili blagonakloni prema Dejvidu Duhovniju i Anderson kada ih je predstavio kao glumački par ranih 1990-ih. Studio je želeo da fam fatal poput Pamele Anderson igra Skali.

Profimedia
 

Prošle godine je najavljeno i snimanje nastavka kultne serije. Prema prvim informacijama plan je da glumačka ekipa bude inkluzivnija, ali nije precizirano na koji način, kao ni to da li je reč o sasvim novoj priči sa novim likovima, ili ćemo ponovo gledati Moldera i Skali, odnosno Andersonovu i Duhovnija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike