„Ovde se baš pucalo..." Nikola Rokvić pokazao kako mu prolazi 27. dan hodočašća: Pevača je jedno prilično zateklo (FOTO)

18.05.2024

12:25

0

Još uvek putuje do manastira Svetog Nektarija

„Ovde se baš pucalo..." Nikola Rokvić pokazao kako mu prolazi 27. dan hodočašća: Pevača je jedno prilično zateklo (FOTO)
Nikola Rokvić - Copyright Instagram screenshot / nikolarokvic

Nikola Rokvić na svom je hodočašću već 27 dana. Cilj mu je da stigne do manastira Svetog Nektarija Eginskog, gde će se pokloniti i time zaključiti svoj put. Pevač se kreće peške, kao i trčećim korakom, a ujedno i nastavlja da sakuplja novac za pomoć dečijoj onkologiji u Nišu.

Oglasivši se na svim Instagramu, kao što je i do sada činio, podelio je s javnošću prizor koji ga je zatekao u Grčkoj. Naišavši, naime, u jednom trenutku na mnoštvo čaura, prokomentarisao je:

- Ovde se baš pucalo... - što vas takođe čeka u galeriji koja sledi.

Podsetimo, Rokvić se nedavno i javno zahvalio poznatim parovima Aleksandri Prijović i Filipu Živojinoviću, te Jeleni i Novaku Đokoviću, pošto su podržali njegovu misiju i uplatili po donaciju.

- Pomaže Bog, dragi ljudi. Evo, 25. dan, ja sam na 22. kilometru, nastavljamo ovaj put za dečiju radost i prikupljamo novac za dečiju onkologiju u Nišu. Želeo bih javno da se zahvalim dragoj Jeleni Đoković koja je podržala našu misiju i koja je od srca dala donaciju. Jelo, pozdravi mi Noleta, živi bili, Bog vas blagoslovio - istakao je, između ostalog, on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike