Kevin Spejsi negirao nove optužbe za seksualno uznemiravanje uoči premijere dokumentarca: Nisam vodio muškarce u krevet (VIDEO)

04.05.2024

08:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je naveo da se ponekad "možda ponašao neprikladno", ali ne i nezakonito

Kevin Spejsi negirao nove optužbe za seksualno uznemiravanje uoči premijere dokumentarca: Nisam vodio muškarce u krevet (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP PhotoAlberto Pezzali

Američki glumac Kevin Spejsi negirao je nove optužbe za seksualno uznemiravanje, uoči premijere novog dokumentarnog filma o njemu “Spacey Unmasked”, koji bi trebalo da bude prikazan sledeće nedelje.

Profimedia
 

Neću se izviniti nikome

Glumac je u intervjuu bivšem novinaru televizije GB Njuz, Denu Vutonu, negirao optužbe za seksualno uznemiravanje i napad, navodeći da se ponekad "možda ponašao neprikladno", ali ne i nezakonito.

- Preuzimam punu odgovornost za svoje prošlo ponašanje i postupke. Ali ne mogu i neću preuzeti odgovornost, niti se izviniti bilo kome ko je izmislio stvari o meni ili preuveličao priče o meni - rekao je Spejsi, prenosi BBC.

Profimedia
 

Glumac je dodao da nikada u karijeri nije nudio pomoć u zamenu za seksualne usluge.

- Jasno sam se povezao sa nekim muškarcima koji su mislili da bi mogli da napreduju u karijeri ako imaju vezu sa mnom. Ali nije bilo razgovora, sve je to bio deo njihovog plana, koji je uvek bio predodređen da propadne, jer nisam učestvovao u dogovoru.

Nož u leđa

Među osobama koje u dokumentarcu iznose nove optužbe protiv Spejsija su glumci Ruari Kenon i Deni De Lilo. Obojica su u izjavama medijima govorili o neprikladnom ponašanju oskarovca prema njima. Porota londonskog suda proglasila je Spejsija 26. jula prošle godine nevinim po otpužnici za seksualno uznemiravanje četvorice muškaraca.

Profimedia
 

Oslobođen je devet optužbi, uključujući ''seksualni napad, navođenje osobe na seksualnu aktivnost bez pristanka i navođenje osobe na penetrativnu seksualnu aktivnost''. Spejsi je tokom suđenja negirao krivicu, poručivši ''da nije koristio svoju moć kako bi odveo neimenovane muškarce u krevet''. Optužbe je opisao kao "nož u leđa".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike