Skandalozni javni sunovrat Kevina Spejsija u dokumentarnom filmu: Glumac se oglasio kontroverznom izjavom (VIDEO)

28.04.2024

20:00

0

Autor: Dejan Ćirić

"Spacey Unmasked" hronološki beleži karijeru kontroverznog glumca, počevši od njegovog detinjstva, preko statusa svetske filmske zvezde, do posrnuća

Skandalozni javni sunovrat Kevina Spejsija u dokumentarnom filmu: Glumac se oglasio kontroverznom izjavom (VIDEO)
Copyright Profimedia

Dvodelni dokumentarni serijal "Spacey Unmasked", koji je kupio Warner Bros. Discovery, detaljno će opisati uspon i pad Kevina Spejsija. Hronika glumčeve karijere i optužbe za seksulano zlostavljanje protiv njega sadržaće i ekskluzivne materijale. U Warneru se nadaju da će ovaj projekat ostvariti odličnu gledanost, a objavljen je i prvi trejler.

Profimedia
 

"Spacey Unmasked" hronološki beleži karijeru kontroverznog glumca, počevši od njegovog detinjstva, ranog uspeha na Brodveju, preko statusa svetske filmske zvezde i njegovog uspona do slave, pa do njegovog posrnuća.

Ekskluzivni intervjui sa više muškaraca

Kako navodi Varajeti, dokumentarni filmovi su konačno završeni i otkupio ih je Warner Bros. Discovery. Takođe, trejler obećava dubok uvid u karijeru dvostrukog oskarovca i njegov javni pad. Serijal će uključivati ekskluzivne intervjue sa više muškaraca koji po prvi put govore o svojim iskustvima s glumcem. Oni nisu povezani sa suđenjem Spejsiju iz 2023. godine u Ujedinjenom Kraljevstvu, gde je proglašen nevinim po svim tačkama optužnice za seksualni napad.

Tanjug/AP PhotoAlberto Pezzali
 

Premijera ovog projekta bi trebalo da bude održana u Velikoj Britaniji 6. i 7. maja, a datumi američke premijere još nisu objavljeni. 

Spejsijeva izjava

Na vest o dokumentarcu, glumčev predstavnik je magazinu Variety poslao njegovu izjavu u kojoj se navodi: 

Profimedia
 

- Počašćen sam što ću igrati u svom prvom filmu sa Warner Brothers nakon mnogo godina. Nadam se da će Akademija uzeti u obzir neke od sjajnih glumačkih izvedbi manje poznatih glumaca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike