Netfliks predstavio novu seriju sa Benediktom Kamberbačem: Očajnička potraga za nestalim sinom i misterija plavog čudovišta (FOTO/VIDEO)

04.05.2024

09:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Premijera je zakazana za 30. maj

Netfliks predstavio novu seriju sa Benediktom Kamberbačem: Očajnička potraga za nestalim sinom i misterija plavog čudovišta (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Netfliks je objavio trejler za novu dramsku mini-seriju "Erik", u kojoj glavnu ulogu igra britanski glumac Benedikt Kamberbač.

Profimedia
 

Plavo čudovište

Radnja je smeštena je u Njujork 1980-ih i prati očajničku priču Vinsenta kojem je jednog dana na putu do škole nestao devetogodišnji sin Edgar. Vinsent je jedan od vodećih njujorških lutkara i tvorac popularne dečje televizijske emisije "Dobar dan, sunašce". Bori se sa gubitkom sina i svakog dana postaje sve tužniji i nestabilniji.

Pun je samoprezira i osećaja krivice zbog Edgarovog nestanka. Jednog dana pronalazi sinovljev crtež lutke plavog čudovišta kojeg je dečak nazvao Erik.

Profimedia
 

Svakim danom Vinsent postaje sve destruktivniji i otuđuje se od porodice, kolega i detektiva koji pokušavaju da mu pomognu, a veruje da je Erik jedini koji, zapravo, želi da mu pomogne da pronađe dete.

Premijera serije na Netfliksu je 30. maja, a imaće šest epizoda, prenosi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike