Novi problemi sa serijom "Emili u Parizu": "Zašto Netfliks to radi?" (FOTO/VIDEO)

04.05.2024

13:25

0

Autor: Dejan Ćirić

Mnogi obožavaoci nisu zadovoljni podelom na dva dela

Novi problemi sa serijom "Emili u Parizu": "Zašto Netfliks to radi?" (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Netfliks je objavio da će četvrta sezona jedne od najpopularnijih serija "Emili u Parizu" početi da se prikazuje na ovom striming servisu u avgustu ove godine, ali da se to odnosi samo na prvi deo nastavka.

Profimedia
 

Ovo nije prvi slučaj da je Netfliks podelio sezonu neke svoje popularne serije. Ista priča je bila sa trećom sezonom "Vešca", kao i sa nadolazećom, trećom sezonom "Bridžertona". Kada je reč o "Emili u Parizu" prvih pet epizoda moći će da se pogledaju od 15. avgusta, a ostalih pet od 12. septembra.

Jednom rečju - osveta

Osim objave datuma, članovi glumačke ekipe u objavi su opisali novu sezonu u nekoliko reči, prenosi index.hr. Lili Kolins je novu sezonu opisala kao ranjivu i avanturističku, dok je glumica Filipin Lerua Bolije rekla da se četvrta sezona može opisati jednom rečju - osveta.

Profimedia
 

Međutim, mnogi obožavaoci serije nisu zadovoljni podelom na dva dela. Epizode prethodne tri sezone bile su odmah dostupne, što je odgovaralo mnogim pretplatnicima koji su seriju najčešće pogledali u jednom danu.

"Zašto Netfliks sve više to radi? Baš je frustrirajuće", "Zašto nisam iznenađena što ni ovu seriju nećemo moći da pogledamo odjednom?", "Iskreno, radije ću pričekati da sve izađe pa tek onda da gledam. Ovo što rade je stvarno glupo", "Jedva čekam novu sezonu, ali zašto ova podela na dva dela?", "Ovo sa podelom epizoda je užasno iritantno", neki su od komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike