Rajan Gosling otkrio zašto odbija mračne uloge: Moje telo se paralisalo od straha (FOTO/VIDEO)

04.05.2024

12:10

0

Autor: Dejan Ćirić

Porodica mu je uvek na prvom mestu

Rajan Gosling otkrio zašto odbija mračne uloge: Moje telo se paralisalo od straha (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

U intervjuu za WSJ Magazine, trenutno jedan od najpopularnijih glumaca na svetu Rajan Gosling govorio je o svojim ćerkama, devetogodišnjoj Esmeraldi Amadi i osmogodišnjoj Amadi Li, koje ima sa dugogodišnjom partnerkom Evom Mendez. Glumac je otkrio na koji je način njegova porodica uticala na izbor uloga koje prihvata u svojoj karijeri. 

Profimedia
 

Sve odluke donosim sa Evom

Činjenica da je otac naterala ga je da izbegava mračne uloge kako bi mogao pozitivno da razmišlja kad se vrati kući.

- Zaista ne prihvatam uloge koje će me smestiti na neko mračno mesto. Pokušavam da razumem situaciju kod kuće i osetim šta će biti najbolje za sve nas. Odluke koje donosim, donosim sa Evom, a prvo o čemu vodimo računa je kako će to uticati na decu i našu porodicu uopšte. 

Profimedia
 

Gosling je rekao da je ovo prilagođavanje za njega značilo novi razvoj.

- Mislim da je "La La Land" bio prvi takav film. Razmišljali smo da će i deci biti zabavno, jer iako ne dolaze na set, mi svaki dan vežbamo klavir, plešemo ili pevamo.

Neke od opasnih scena u njegovom novom filmu „Kaskader“ (The Fall Guy) naterale su ga da uzme pauzu. U jednoj sceni trebalo je da skoči sa ivice zgrade.

Profimedia
 

- Moje telo se paralisalo od straha - rekao je Gosling i dodao:

- Mislim da se sve o čemu sam pričao dogodilo kad sam dobio decu. Počneš da budeš puno svesniji svega što radiš, svega što si ikada učinio i svega što ćeš učiniti ako za to dobiješ priliku - zaključio je glumac koji se sa porodicom preselio na periferiju Los Anđelesa kako njegove ćerke ne bi odrastale zajedno sa ostalom decom slavnih osoba, prenosi nacional.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike