Za sve od 7 do 77 godina! Obaranje prvog nacionalnog gitarskog rekorda: U pomoć pristižu Dejan Cukić, Gile, PIloti, Bojana Stamenov...

13.05.2024

15:35

0

Registracija počinje danas

Za sve od 7 do 77 godina! Obaranje prvog nacionalnog gitarskog rekorda: U pomoć pristižu Dejan Cukić, Gile, PIloti, Bojana Stamenov...
Copyright Profimedia

"Koncert za rekord" u okviru Gitar Art Festivala održaće se 19. maja na Trgu Republike u Beogradu, najavili su organizatori.  

Profimedia
 

Cilj koncerta je da se postavi prvi nacionalni gitarski rekord, koji će svake naredne godine da se uvećava.

Najveći gitarski koncert u Beogradu

Guitar Art festival pozvao je sve gitariste koji znaju osnovne akorde i imaju od 7 do 77 godina da se priključe najvećem gitarskom koncertu u Srbiji.

Svi zainteresovani gitaristi se mogu online prijaviti putem mejla, kako bi bili deo najvećeg gitarskog koncerta u Beogradu.

Profimedia
 

Organizator poručuje da "zgrabite gitaru, povedite porodicu, pozovite prijatelje i dođite na Trg Republike"

Sa velike bine na Trgu Republike podršku za svaku pesmu daće ti naši specijalni gosti poznati bendovi i gitaristi koji će voditi koncert i svirati sa vama.

Među gostima su Dejan Cukić, Yu grupa, Kiki Lesendrić i Piloti, Srđan Gojković Gile, Bojana Stamenov i drugi.

Pexels
 

Ispred velike bine biće ograđen prostor sa stolicama za registrovane učesnike koncerta.
Trg Republike biće pretvoren mali gitarski grad.

Pored koncerta, za najmlađe su organizovane radionice gitare i ukulele, kako bi naučili prvi akord i bili spreni za koncert naredne godine.

Dozvoljeni su i ukulele, bendžo ili tambure

Registracija počinje 13. maja u 10. časova putem mejla [email protected]. Na koncert 19. maja treba da ponesete akustičnu ili klasičnu gitaru, a dozvoljeni su i ukulele, bendžo ili tambure.

Profimedia
 

Svi registrovani učesnici će dobiti informacije putem mejla na koji ulaz dolaze i kako zauzimaju svoje registrovano mesto.

Takođe, svi gitaristi dobijaju e-Guitar Art zahvalnicu da su učestvovali u prvom postavljanje nacionalnog gitarskog rekorda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike