Irina Šajk ima tri uslova za muškarca: Mora da zadovolji stroge kriterijume, inače džaba

28.04.2024

13:34

0

Autor: K. B.

Ruska lepotica Irina Šajk ima tri uslova za budućeg dečka

Irina Šajk ima tri uslova za muškarca: Mora da zadovolji stroge kriterijume, inače džaba
Irina i Bredli - Copyright Profimedia

Slavna ruska lepotica Irina Šajk važi za osobu koja može da ima koga god poželi, ali čak ni njoj to nije lako. Godinama je bila u centru pažnje zbog novih veza i raskida, a iza sebe ima i jedan brak.

Poslednjih godina čini se da Irina Šajk nema sreće u ljubavi. Nakon razvoda od glumca Bredlija Kupera, s kojim ima ćerku, izgleda da ne može da se smiri. Nakon propale veridbe sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom, našla je utehu kod Bredlija, ali ljubav nije potrajala. Zatim je započela vezu sa NFL igračem Tomom Brejdijem, koji je nedavno raskinuo sa manekenkom Žizel Bundešen. Čak je uspela i da zavede slavnog Leonarda Dikaprija, iako nije ispunjavala njegov kriterijum da mu društvo prave devojke mlađe od 25 godina. Međutim, ni ta veza nije opstala, pa je sada ponovo u potrazi za ljubavlju.

Profimedia
 

Prema izvoru za PageSix, jedna od najlepših žena na svetu navodno traži partnera koji je poznat, dobro izgleda i ima novca.

"Traži dečka, ali izlazi sa malo ljudi. treba joj neko poznat, zgodan i bogat. Koliko je takvih, pet, deset?", izjavio je izvor, sugerišući da bi novi partner Irine Šajk mogao biti Tom Kruz, koji je nedavno raskinuo sa privlačnom ruskinjom Elsinom Kairovom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike