Ovo je jelovnik koji je doprineo da Džulija Roberts održi vitku liniju i u 57. godini: Mnogi izbegavaju ovu namirnicu

04.05.2024

06:46

0

Autor: K. B.

Džulija Roberts, jedna od najlepših žena na svetu, i u svojim pedesetima izgleda sjajno

Ovo je jelovnik koji je doprineo da Džulija Roberts održi vitku liniju i u 57. godini: Mnogi izbegavaju ovu namirnicu
Džulija Roberts - Copyright Profimedia

Što je najzanimljivije, ona se ne odriče onoga što mnoge žene u Srbiji masovno izbegavaju. Evo kako održava svoju vitku figuru i svež izgled.

Roberts ne pristaje na dijete bez ugljenih hidrata jer ne može da odoli svom omiljenom jelu - hlebu. Umesto toga, uz pomoć svoje nutricionistkinje Keri Viat, odabrala je uravnotežen pristup ishrani. Goodhousekeeping je čak podelio spisak jela koja Džulija obično voli da jede tokom dana: za doručak, to su domaća granola, bobičasto voće i jogurt ili mafin od šargarepe i banane, uz svežu papaju sa jogurtom. Za ručak, bira pečenu palentu sa artičokama ili pita od spanaća sa pšeničnim pilavom. Za večeru, često se odlučuje za losos sa korom od đumbira, sa kinoom i kineskim povrćem ili brancin sa salsom od crnog graška i šparglama. Njena omiljena poslastica je keks.

Freepik
 

Iako je slavna glumica, dobitnica Oskara, Džulija je priznala da je najvažnija uloga u njenom životu majka svoje troje dece. Trudi se da prenese i usadi zdrave navike ishrane koje je sama naučila tokom godina.

Trenira četiri puta nedeljno po sat vremena, kombinujući jogu, pilates i vođene treninge. Iako nije ljubitelj vežbanja, voli osećaj nakon treninga - postignuće, jasnoću, energiju, snagu i radost.

Džulija održava svoj prepoznatljiv osmeh tako što pere zube sodom bikarbonom, naviku koju je preuzela od svog dede. Što se tiče nege kože, njena dnevna rutina je vrlo jednostavna: "Uobičajeno ću samo oprati zube, umiti se i naneti kremu sa SPF faktorom".

Profimedia
 

Prihvata činjenicu da će ostariti, bez obzira na to da li joj se to sviđa ili ne. Kada su je mnogi pitali za tajnu njenog prirodnog i gracioznog starenja kad je navršila pedesetu, odgovorila je jednostavno: "Pokušavam da se pomirim sa procesom starenja. Samo prihvatam da će se to dogoditi, sviđalo mi se to ili ne."

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike