Fitnes instruktorka slavnih otkriva dva najbolja međuobroka pre treninga

05.05.2024

06:43

0

Autor: K. O.

Nije svejedno šta jedete pre vežbanja, a nije dobro ni da vežbate gladni

Fitnes instruktorka slavnih otkriva dva najbolja međuobroka pre treninga
Copyright Profimedia

Izostavljanje obroka pre treninga može značajno uticati na našu izvedbu tokom vežbanja. Međuobroci nam mogu pružiti energiju potrebnu za izvođenje dodatnih serija i unapređenje naših fitnes ciljeva.

Ipak, važno je odabrati prave. Poznata trenerka Megan Roup, koja sarađuje s Dakotom Džonson, Karli Klos i drugim poznatim ličnostima, otkrila je svoje omiljene međuobroke koje voli da konzumira tokom dana i pre treninga.

Puding od čija semenki

"Obožavam puding od čija semenki, bademovog mleka i borovnica", rekla je Roup za EatingWell. Puding od čija semenki je odličan doručak ili međuobrok koji možemo pripremiti pre treninga.

Freepik
 

Šargarepa i humus

Trenerica kaže da voli da uživa u ovom međuobroku pre treninga. Šargarepa je poznata po blagodetima koje ima za zdravlje očiju i kože, a humus je umak na bazi leblebija. Kombinacija ovih namirnica pruža visokoproteinski međuobrok koji će nam povećati energiju pre treninga.

"Za mene, dobro jesti znači donošenje jednostavnih odluka koje čine vaš obrok još ukusnijim i hranljivijim", kaže Roup.

Implementacijom filozofije "manje je više" u svoje režime vežbanja i režime vežbanja svojih klijenata,ona stvara pristupačne, održive i prijatne rutine, piše Index.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike