Aleksandar Vulin o kampanji mržnje Gruhonjića: Dinko nije mera naše tolerancije, već mera našeg odsustva samopoštovanja

28.04.2024

15:46

0

Dinko Gruhonjić, ponosni imenjak upravnika logora Jasenovac Dinka Šakića, je mera kukavičluka univerziteta u Novom Sadu, rekao je Vulin

Aleksandar Vulin o kampanji mržnje Gruhonjića: Dinko nije mera naše tolerancije, već mera našeg odsustva samopoštovanja
Copyright Milos Tesic/ATAImages

Aleksandar Vulin reagovao je na kampanju mržnje Dinka Gruhonjića koju vodi protiv Srbije, od Dubrovnika, Cetinja, pa preko Sarajeva.

"Dinko Gruhonjić, ponosni imenjak upravnika logora Jasenovac Dinka Šakića, nije mera tolerancije u Srbiji. On je mera kukavičluka univerziteta u Novom Sadu koji se više plaši posete ambasadora Hila Dinku Gruhonjiću, nego što će njihov profesor da uči studente da je Srbija fašistička država, da je u Srebrenici počinjen genocid, a da su Srbi genocidan narod, i da se od Srpske pravoslavne crkve  prave dobri pabovi", naveo je Vulin.

On je dodao da je Dinko izabrao da iz Banjaluke pobegne u Sarajevo i da je o Bosni govorio to što govori o Srbiji, a o Bošnjacima to što govori o Srbima, da je u nekoj od džamija postavio šank, jedino što bi mogao da predaje je pribor u zatvorskoj menzi u Zenici.

"Dinko nije mera naše tolerancije, on je mera našeg odsustva samopoštovanja", poručio je Aleksandar Vulin reagujući na seriju napada i uvreda Dinka Gruhonjića na račun Srbije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike