Krenuo stopama Pavla Grbovića! Sekretar stranke PSG poručuje: "Srbija treba da podrži rezoluciju o genocidu u Srebrenici!"

03.05.2024

16:15

1

Grbović je dok je Vučić u Njujorku bio bitku protiv usvajanja rezolucije o navodnom genocidu u Srebrenici, usred Beograda održavao konferenciju podrške toj rezoluciji

Krenuo stopama Pavla Grbovića! Sekretar stranke PSG poručuje: "Srbija treba da podrži rezoluciju o genocidu u Srebrenici!"
Pavle Grbović - Copyright Foto: Printscreen/ Twitter/ @LaziDetektor

Generalni sekretar stranke Pavla Grbovića, Aleksandar Radovanović, poručio je da Srbija treba da podrži rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

On se oglasio na društvenoj mreži "X".

- Srbija treba da bude jedan od inicijatora Rezolucije UN o Srebrenici, to je naš dug prema istoriji i svemu što se dogodilo u ratovima devedesetih. Ni jedan narod nije genocidan, već su to pojedinci koji su sproveli genocid i za to osuđeni na doživotne i višedecenijske robije - navodi Radovanović.

Inače, Pavlu Grboviću, predsedniku Pokreta slobodnih građana u pljuvačini po srpskom narodu pomaže islamistička Slobodna Bosna. 

Štaviše, Grbović je čak, dok je Vučić u Njujorku bio bitku protiv usvajanja rezolucije o navodnom genocidu u Srebrenici, usred Beograda održavao konferenciju podrške toj rezoluciji.

Stoga ni ne čude stavovi njegovih saradnika.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike