Biljana Sečivanović napravila sinu proslavu, podržale je i kolege: Ovaj par često izaziva glasine, a pevač je došao bez supruge

28.04.2024

22:47

0

Nema sumnje da će se svi lepo provesti

Biljana Sečivanović napravila sinu proslavu, podržale je i kolege: Ovaj par često izaziva glasine, a pevač je došao bez supruge
Biljana Sečivanović - Copyright ATAImages/ M.M.

Biljana Sečivanović je danas svom sinu Mateji napravila gala proslavu povodom punoletstva, i to u jednom luksuznom prestoničkom hotelu.

Osim njegovih drugova, porodice i prijatelja, Biljana je pozvala i kolege sa estrade sa kojima se druži.

Tako su se tu pojavili Nikolina Kovač i Saša Kapor, par koji privlači pažnju jer se stalno u javnosti pojavljuju glasine da se razvode.

Oboje su, što je zanimljivo, bili u odelima. Nikolina je za ovu priliku odabrala pantalone i sako nežno plave boje, dok se njen suprug odlučio za nešto tamniju varijantu.

Tu je bio i pevač Sloba Đurković koji je došao sa svojom suprugom, te Srećko Krečar, a pojavio se i Milan Dinčić Dinča.

On je, barem sudeći po fotografijama, došao sam, bez supruge Jelene, što je i opravdano s obzirom na to da je ona u poodmakloj trudnoći. 

Nema sumnje da će se svi lepo provesti, a kako je pevačica naglasila, njen sin i njegovi drugari su bili zaduženi za izbor muzike koja će se puštati, barem do određenog vremena, a sigurno je da će se i njene kolege latiti mikrofona. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike