Da li je Aleksandra Mladenović bila u alkoholisanom stanju? Pevačica posle udesa iznela još detalja! (FOTO)

04.05.2024

09:39

0

Zbog svega je, kaže, još uvek u blagom šoku

Da li je Aleksandra Mladenović bila u alkoholisanom stanju? Pevačica posle udesa iznela još detalja! (FOTO)
Aleksandra Mladenović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović doživela je udes u noći između 2. i 3. maja, u Beogradu. U blizini svog stana pevačica se na raskrsnici bila sudarila sa autobusom. Od siline udarca automobil joj je potpuno uništen sa vozačeve strane, a ona je, kako je istakla na Instagramu i dalje zbog svega u blagom šoku, ali je puštena na kućno lečenje. 

U ovom, najnovijem oglašavanju, takođe, Mldenovićeva je otkrila i da li je bila u alkoholisanom stanju u jeku drame. 

„Glava je na ramenima..."

Aleksandra Mladenović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Beskrajno hvala svima vama koji se interesujete za moje stanje. Važno je samo da sam ostala živa, slaviću ovaj dan. Hvala ti Bože što si me sačuvao. Ugruvana sam, noga mi je povređena, ali to je ništa kad je glava na ramenima -  počela je, pa dodala da joj je odmor i te kako potreban, što vas čeka i u galeriji koja sledi. 

- Da ne zaboravim da naglasim, sve što se ispostavi da je moja krivica, snosiću posledice i odgovornost. I da se javno zahvalim vozaču autobusa koji je ispao i više nego čovek i, naravno, svim putnicima koji su bili uz mene i koji su svi, hvala Bogu, dobro. I da ne zaboravim da kažem da nisam bila u alkoholisanom stanju. Budite mi dobro i samo lagano, svuda se stiže na vreme - zaključila je pevačica. 

Aleksandra je, inače, prethodno bila u fokusu zbog svog novog dečka. Darko Dobričanin nije iz sveta poznatih, ali se par nedavno pojavio ruku pod ruku u javnosti.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike