„I od goreg ima gore, ali nema odustajanja!" Rokvić 13. dana hodočašća podelio s javnošću svoje muke: Evo i koliko je novca sad prikupljeno!

04.05.2024

10:13

0

Pevaču je cilj da stigne peške do manastira Svetog Nektarija Eginskog, ali i uprkos velikim pripremama - nije mu lako

„I od goreg ima gore, ali nema odustajanja!" Rokvić 13. dana hodočašća podelio s javnošću svoje muke: Evo i koliko je novca sad prikupljeno!
Nikola Rokvić - Copyright Instagram screenshot / nikolarokvic

Nikola Rokvić već danima korača ili trči do manastira Svetog Nektarija Eginskog. Za cilj ima da prikupi sredstva potrebna za decu koja su onkološki pacijenti. 

Danas, 13. dana hodočašća, požalio se javnosti putem Instagrama na mokre noge, ali je naglasio da nikako nema odustajanja i hrabro je nastavio svoj put. 

- Pomaže Bog, dragi ljudi. Današnji dan je specifičniji, četiri kilometara idem po blatu. Koliko god da sam se mučio na asfaltu, ipak od goreg ima gore - govorio je on u svom snimku, pa je potom dodao:

„Idemo dalje!"

- Sad su mi već mokre noge, ali dobro. Idemo dalje, nema odustajanja - poručio je pevač, koji je zatim otkrio i kako je prikupljeno 14 miliona dinara dosad, za pomoć onima kojima je to najpotrebnije. 

Podsetimo, Nikoli je supruga Bojana Barović ogromna podrška u svemu. Oglasivši se za 24sedam, ona je ispričala kako planira da sa njim i decom obeleži Vaskrs. 

- ...Sa decom sam i familijom na odmoru u Grčkoj. Odmor praktikujemo svake godine za vreme prolećnog raspusta, s tim da smo ovog puta odabrali Grčku baš da bismo bili blizu Nikole i da bismo sa njim proveli Vaskrs - rekla nam je, između ostalog, Bojana

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike