"Kuvanje, pranje prozora, skidanje zavesa!" Kako je Bilja Jevtić osvojila Acu Ilića: Pevač opisao svoj brak, pa se dotakao razvoda kolega

05.05.2024

00:17

0

Otkrili su i oko čega se svađaju

"Kuvanje, pranje prozora, skidanje zavesa!" Kako je Bilja Jevtić osvojila Acu Ilića: Pevač opisao svoj brak, pa se dotakao razvoda kolega
Bilja Jevtić, Aca Ilić - Copyright Printscreen/K1

Bilja Jevtić i Aca Ilić dugo su na estradi, a njihova bračna zajednica je veoma stabilna.

Kako je pevač opisao, Biljana ga je kupila po tome što vodi računa o domaćinstvu.

- Mnogo sam radio, to su putovanja, tezge, a kad dođe slobodan dan, i nemamo obaveze, video sam kakva je situacija. Bilja nije tražila da idemo u diskoteku ili u restoran na večeru. Zašto da izlazi, pa mi kad nastupamo, to nam je izlazak, a kod kuće sama je nešto spremala za jelo. Nije tražila tašnu od tri hiljade evra, nije rasipnik uopšte. Vidim da je ona prava domaćica - rekao je Aca.

Usput se dotakao i to što se brojne kolege na estradi razvode.

- Svako iskustvo, i svaka kuća počinje na ženi. Svi kućni poslovi, pranje prozora, skidanje zavesa... Svako domaćinstvo počiva na ženi. Ako je žena dobra, ne može ništa da propadne. Prvi put ovo iskreno govorim, ne uvijam u oblandu. Gledam sad ove razvode na estradi, niko nije otišao od dobrog, nego od muke, lošeg života, psihičkog i fizičkog zlostavljanja... Pritom ne mislim samo na materijalno dobro - ističe pevač.

Printscreen/K1
Aca Ilić

 

Supružnici su veoma ponosni na sina Ivana, koji je izrastao u pravog mladića. Kako je pevačica opisala, mnogo se brinula kada je on bio beba.

- Sve majke su brižne, što je normalno. Mnogo sam preterivala kada je bio mali, mi smo mnogo radili, bili smo u jeku popularnosti kada se Ivan rodio. Kasnije smo imali dadilju, ali u tim počecima, kada detetu nije bilo dobro ili sam samo ja nešto uznemirena, počinjala sam da držim predavanje mojoj majci, koja je brinula o meni i sestri. Onda mi majka kaže: "Alo bre, odgajila sam vas dve, znam sve kako ću i sad" - kaže Biljana.

Printscreen/K1
Bilja Jevtić

 

Konflikti u braku nisu česti, kako su opisali.

- Ako se posvađamo, i to je u redu, ta svađa je pitoma, i kod nas traje deset minuta najviše - rekla je Bilja, a Aca je rekao da prvi popusti, a do čarke dođe, najčešće kada je reč o hrani.

- Svađamo se oko brokolija, pa oko đumbira, pokvari mi ukus krompira, kažem joj da to ne stavlja na krompir - rekao je Aca, na šta je Biljana u emisiji "Ako progovorim" odgovorila da sve to ubacuje suprugu u ishranu, kako bi bio zdraviji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike