Ibrahimović surovo iskren: Imao sam veliki ego - sada sam totalno drugačiji čovek!

03.05.2024

14:18

0

Jedan od najboljih napadača u poslednjoj deceniji otvoreno pričao o sebi tokom fudbalske karijere

Ibrahimović surovo iskren: Imao sam veliki ego - sada sam totalno drugačiji čovek!
Zlatan Ibrahimović - Copyright Profimedia

Legendarni fudbaler Zlatan Ibrahimović pre osam meseci je okačio kopačke o klin, ali je otkrio neke stvari iz perioda dok je igrao, otkrivši da je imao veliki ego tokom karijere

- Dobro sam, imam dobar život. Prestao sam da igram pre osam meseci, sada imam drugačiji život. Prihvatio sam da prestanem što je bilo teško zbog mog ega, načina na koji razmišljam o sebi. Mislim da sam najbolji, i dalje najbolji, mogao sam da nastavim, ali sam izabrao da stanem. Zašto? Jer želim dobar život za svoju porodicu. Da imam vremena za sinove, posledica je da ne bih bio to u stanju da radim jer sam imao problema sa kolenima. Tako sam prihvatio povlačenje, došao samo do tačke kada sam rekao sebi, u redu, pusti sve i počni novo poglavlje u životu - počeo je Ibrahimović.

Švedski fudbaler ostao je u fudbalu, i odmah dobio novu u funkciju u Milanu, klubu u kojem je završio karijeru.

- Nekoliko meseci kasnije sreo sam Gerija Kardinalea, koji kontroliše fond ‘Crvena ptica’ koji je kupio Milan. Dao mi je ponudu koju nisam mogao da odbijem. Počeo sam rad u Milanu, tu sam tri ili četiri meseca, dobro se ponašaju prema meni, moram to da kažem.

Zlatan Ibrahinović se prisetio i čuvenog menadžera Mine Rajole, koji je preminuo, a inače je bio njegov menadžer.

- Kada je Mino preminuo, bio je to veliki udarac za mene. Mnogo sam plakao, i dalje ne prestajem jer se uvek setim nekih stvari. Mnogo mi nedostaje. Svi koji me poznaju znaju koliko mi je bio blizak. Šta bih mu rekao kada bih sad mogao da mu napišem poruku? Nedostaješ mi - zaključio je Ibrahimović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike