Zbogom reprezentacijo: Pjanić se oprostio od Zmajeva!

04.05.2024

16:41

0

Iskusni fudbaler je 16 godina igrao za Bosnu i Hercegeovinu

Zbogom reprezentacijo: Pjanić se oprostio od Zmajeva!
Copyright Profimedia

Jedno veliko fudbalsko ime je odlučilo da se oprosti od reprezentacije. U pitanju je bosansko-hercegovački igrač Miralem Pjanić, koji je istakao da je vreme da šansu dobiju neki mlađi fudbaleri.

- Posle 16 godina za moju Bosnu i Hercegovinu došao je trenutak da kažem zbogom. Ovo je sigurno jedna od najtežih odluka koje sam morao da donesem, ali sa ogromnim ponosom i istinskim zadovoljstvom kažem kako je bilo dosta - otkrio je Pjanić navijače na svom Instagram nalogu.

On je istakao da je sa velikim ponosom nosio dres svoje zemlje, napominjući da reprezentaciji želi sve najbolje u budućnosti.

- Hvala svim selektorima, medicinskom osoblju i ekonomima koji su nam bili oslonac u ovom putovanju. Hvala BH Fanaticosima što su vjerovali u mene i pomogli mi da ostvarim svoj san i igram za državu koju volim. Najveća zahvalnost ide mojim roditeljima i cijeloj porodici, bili ste moja snaga i podrška kroz sve. U svakom klubu u kojem sam igrao bio sam ponosan Bosanac, uvek težio biti uzor našoj deci, nadajući se da će i oni jednog dana kročiti u najveće svetske klubove. Reprezentaciji želim sve najbolje u budućnosti. Sergej, majstore, želim ti sve najbolje, bio si mi uzor. Vodio si nas do visina, nadam se da ćeš nas ponovno povesti na putu ka uspjehu. Volim te Bosno moja - zaključio je Pjanić.

Trenutno je član Sharjaha u UAE odakle je stigao iz slavne Barselone, a tokom karijere je igrao još za Juventus, Romu, Lion, Mec.

Inače, ovaj 34-godišnjak je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine debitovao kod Miroslava Ćire Blaževića 2008. godine protiv Bugarske sa 18 godina.

Sa Zmajevima je učestvovao na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine, a dosad je odigrao 115 utakmica i postigao 17 pogodaka.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike