Kralj se revanširao Jokiću, Denver kapitulirao! Nagetsi pred svojim navijačima zatvaraju seriju! (VIDEO)

28.04.2024

07:20

0

Autor: A. S.

Idemo u peti meč

Kralj se revanširao Jokiću, Denver kapitulirao! Nagetsi pred svojim navijačima zatvaraju seriju! (VIDEO)
Jokić i Dejvis - Copyright Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Denver Nagetsi nakon tri trijumfa na startu serije prve runde u plej-ofu, nisu uspeli istu da privedu kraju sa "nulom". Noćas su Los Anđeles Lejkersi slavili na svom terenu rezultatom 119:108, pa se serija ponovo seli u Denver.

Nije uspeo Nikola Jokić da sva pitanja reši noćas, ali to ne umanjuje šanse Nagetsa da se plasiraju u narednu rundu. Noćas su Lejkersi krenuli bolje, igrali čvršće, agresivnije.

Sve ono što im u prethodnim duelima nije polazilo za rukom, krenulo je u četvrtom meču, a naročito je bio inspirisan Lebron Džejms. Legendarni košarkaš nije pristao da još jednom bude "počišćen" sa terena, pa je spremio odgovor aktuelnom šampionu.

 

 

Domaćini su bili dominantni u drugoj  deonici, u kojoj su i stvorili kapitalnu prednost. Kod Denvera je samo Jokić bio raspoložen, ali kao što je poznato, koliko god dobar bio, jedan igrač ne može cele sezone da vuče ekipu, pa je sada i Somborac morao da kapitulira.

Očekivano, na kraju meča Nikola Jokić je bio ubedljivo najbolji sa 33 poena i po 14 skokova i asistencija, Majl Porter Junior je dodao 27 poena, dok je na drugoj strani sve bilo u rukama Entonija Dejvisa koji je meč završio dabl-dablom, 25 poena i 23 skoka i Lebrona Džejmsa koji je postigao 30 poena.

 

 

Naredna, peta utakmica igra se u Denveru i na programu je 30. aprila. Biće to prilika da aktuelni šampioni pred svojim navijačima potvrde plasman u drugu rundu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike