Potresna ispovest Vlada Đurovića o odnosu sa sinom: Nikada nisam bio tu i danas nemamo odnos kakav bi trebalo da imamo!

03.05.2024

20:37

0

Proslavljeni trener svojevremeno pričao o odnosu sa decom…

Potresna ispovest Vlada Đurovića o odnosu sa sinom: Nikada nisam bio tu i danas nemamo odnos kakav bi trebalo da imamo!
Vlade Đurović - Copyright MN Press

Velika tragedija zadesila je srpskog košarkaškog stručnjaka Vlada Đurovića. Proslavljeni trener u četvrtak je policiji prijavio nestanak sina Nebojše (49), a potraga je tragično završena danas kada je u Beogradu pronađeno njegovo telo.

Detalji užasne tragedije nisu poznati, a nekadašnji trener, između ostalih Crvene zvezde i FMP-a, svojevremeno je u ispovesti za „Kurir“ pričao o odnosu sa sinom i ćerkom Ninom.

- Imam sina i ćerku, presrećan sam što su njih dvoje u mom životu. Stariji igrači su se nekad šalili da "lafovi dobijaju ćerke, a cmizdravci sinove", a ja sam imao njih dvoje. Danas su oni svoji ljudi. Ćerka Nina je završila filozofiju, a sin Nebojša psihologiju – ispričao je Đurović, pa onda otkrio, sasvim sigurno, najtežu stranu života ljudi koji žive od sporta.

- Bio sam trenerska zvezda, a oni su odrasli bez mene, jer nikada nisam bio tu. Zbog toga i danas nemamo odnos kakav bi trebalo da imamo. Korektni smo, ali nije to to. Nisam ih mazio kad su bili mali, bio sam uvek na treninzima, jurio košarkaše, navijače i direktore klubova - rekao je Đurović svojevremeno u ispovesti za "Kurir".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike