Emotivni Sferopulos zna da su neke stvari važnije od pobede: Pre svega saučešće onima koji su izgubili svoju decu prošle godine!

03.05.2024

22:32

0

Autor: G. F.

Trener crveno-belih pričao i o povređenom igraču Mege Stefanu Miljenoviću

Emotivni Sferopulos zna da su neke stvari važnije od pobede: Pre svega saučešće onima koji su izgubili svoju decu prošle godine!
Janis Sferopulos - Copyright Printscreen/Youtube/KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Megu sa 103:73 u prvoj utakmici polufinalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

Ubedljivo izdanje crveno-belih je svakako razlog za zadovoljstvo trenera Janisa Sferopulosa, koji je na početku obraćanja medijima pokazao da je svestan da su neke stvari važnije od košarke.

- Pre nego što bilo šta kažem, da pošaljem saučešće svim porodicama koje su izgubile svoju decu prošle godine. Nisam bio u zemlji, ali kada sam pročitao o tome, bilo je užasno i mogu da shvatim kako se sada osećaju - počeo je Sferopulos, a onda pomenuo i detalj sa meča zbog kog su svi zanemeli, momenat u kom se povredio košarkaš Mege Stefan Miljenović.

- Drugo želim da poželim sve najbolje Miljenoviću zbog povrede. Neka šteta bude što manja.

Pohvalio je Sferopulos atmosferu na tribinama, a na pitanje da li će i finale igrati u hali "Aleksandar Nikolić" ovako je odgovorio:

- Važno nam je da igramo ovde, ovu seriju ćemo igrati ovde. Finale je daleko. Ne razmišljam o tome, samo o sledećoj utakmici.

 

 

Što se igre njegove ekipe tiče, posle tako ubedljive pobede i nema šta mnogo da se kaže.

- Mislim da smo bili ozbiljni, igrali smo dobro 40 minuta i u odbrani i u napadu. Sda je 1:0 u polufinalu, nije važno da li pobediš sa 20 ili sa 1 razlike. Pred nama je još jedan meč.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike