Bobi doneo sreću Dončiću: Srbin sa tribina bodrio prijatelja, nakon meča svi su gledali u njih (VIDEO)

04.05.2024

09:19

0

Prelep gest srpskog centra

Bobi doneo sreću Dončiću: Srbin sa tribina bodrio prijatelja, nakon meča svi su gledali u njih (VIDEO)
Copyright Youtube printscreen/House of Highlights

Košarkaši Dalas Maveriksa savladali su Los Anđeles Kliperse sa 114:101 u šestom meču prve runde plej-ofa NBA lige. Franšiza iz Teksasa se ukupnim rezultatom 4:2 u pobedama plasirala u polufinale Zapadne konferencije.

Luka Dončić je meč završio sa 28 poena, 7 skokova i čak 13 asistencije od koje su neke bile za TV špice. Po završetku susreta, Slovenac je bio zadovoljan pre svega zbog prolaza tima u narednu rundu plej-ofa.

- Ostali smo zajedno, imali dobru energiju. Znali smo da će da nas napadnu, mi nismo dozvolili da padnemo i ostali smo na okupu, kao tim. Svi igrači iz petorke su bili maksimalno fokusirani, držali smo odbranu na visokom nivou. Tako moramo da nastavimo dalje - rekao je Dončić.

Nije želeo previše da priča o povredi kolena.

- Bolje je, ali ne može da bude sasvim u redu, dok malo ne odmorim. Mnogo je minuta na terenu. Možda će na leto biti bolje - dodao je Luka.

 

 

Dalasu slede tri dana odmora, a onda je naredu Oklahoma.

- Užasno sam umoran, treba mi malo odmora. Malo ću da odmorim, pre nego što budem pričao o narednoj seriji. Videćemo se svakako već sutra. Umoran sam, bila je baš teška utakmica. Želeli smo da ovo bude poslednja u ovoj seriji. Sada je vreme malo da odmorim, svakako sam srećan što smo prošli - zaključio je Dončić.

Dalas i Luka Dončić su na ovom meču imali posebnog navijača u liku Bobana Marjanovića, koji je iz prvih redova posmatrao utakmicu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike