Evroliga izrekla kazne za haos u Istanbulu! Fener je odlično prošao!

04.05.2024

23:11

0

Autor: A. Š.

Navijači turskog kluba uleteli u teren i napali košarkaše Monaka posle četvrtog meča četvrtfinalne serije plej-ofa

Evroliga izrekla kazne za haos u Istanbulu! Fener je odlično prošao!
Copyright Printscreen/Twitter/marcadorsports1

Ekspresno su odreagovali disciplinci Evrolige posle haosa koji se dogodio po završetku četvrtog meča četvrtfinalne serije plej-ofa između Fenerbahčea i Monaka.

Podsetimo, pošto se sirena oglasila po poslednji put na meču koji je igran u Fenerovom domu, navijači domaćeg tima uleteli su u teren i napali košarkaše francuskog kluba, koji jesu, istini za volju, nešto burnije proslavili veliki brejk i vraćanje serije u Monako na majstoricu.

Verovatno su odgovorni u Feneru, posle svega što je moglo da se vidi na parketu istanbulske dvorane, strepeli za odluku iz Barselone, a nema dileme da su veliko olakšanje osetili kada je ona stigla.

Naime, disciplinci Evrolige odlučili su da Fenerbahče kazne „samo“ novčanom kaznom, po kojoj će turski velikan biti dužan da u kasu elitnog takmičenja uplati 30.000 evra.

Neki su možda očekivali konkretne sankcije i za pojedine igrače Monaka zbog načina proslavljanja velike pobede, međutim sankcionisan je samo Džeron Blesingem i to opomenom zbog nedostatka poštovanja prema navijačima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike