Bruka i sramota opozicije u Skupštini: Pogledajte šta su radili tokom polaganja zakletve (VIDEO)

02.05.2024

18:37

0

Ministri nove Vlade Srbije položili zakletvu posle čega su jedan po jedan potpisivali i primali čestitke od Ane Brnabić i Miloša Vučevića

Bruka i sramota opozicije u Skupštini: Pogledajte šta su radili tokom polaganja zakletve (VIDEO)
Copyright Printscreen

Sednica Skupštine Srbije na kojoj je juče u podne počela rasprava o izboru nove vlade i danas je završena. Nakon rasprave, usledilo je glasanje, potom i polaganje zakletve nove vlade, čime je počeo njen mandat.

Mandatar za sastav nove vlade Srbije Miloš Vučević juče je tokom sednice pred poslanicima pročitao ekspoze, u kome je predstavio 31 ministra u sastavu nove vlade Srbije i planove za njen rad.

Ministri nove Vlade Srbije položili zakletvu posle čega su jedan po jedan potpisivali i primali čestitke od Ane Brnabić i Miloša Vučevića.

Pre toga su poslanici gromoglasnim aplauzom pozdravili predsednika Vučića, a onda i ministre dok su dolazili na mesto za polaganje zakletve.

Ipak, ni polaganje zakletve nije moglo da prođe bez incidenata od strane opozicije. Naime, dok su ministri obavljali svoju dužnost, deo opozicije je urlao i dobacivao, kako ministrima, tako i predsedniku Vučiću. Takođe su i ironično aplaudirali, a prednjačio je Srđan Milivojević.

Opozicija je još jednom dokazala da nema poštovanja prema najvažnijim insticucijama u Srbiji.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike