"Krhka je i emotivnija nego što se prikazuje": Luni Đogani je Jelena Karleuša pružila podršku kada joj je bila najpotrebnija

02.05.2024

21:31

0

Iznenadila ju je svojom pojavom

"Krhka je i emotivnija nego što se prikazuje": Luni Đogani je Jelena Karleuša pružila podršku kada joj je bila najpotrebnija
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Influenserka Luna Đogani nedavno je otkrila da je jednom prilikom upoznala Jelenu Karleušu. Njihov susret dogodio se sasvim slučajno na jednoj privatnoj proslavi i to nakon Luninog izlaska iz rijalitija posle koga ju je osudio najveći deo publike.

- Srele smo se na rođendanu moje tadašnje drugarice... Nismo se poznavale, a ona me je jedina od javnih ličnosti podržala kada sam bila u najgoroj situaciji... Nisam očekivala taj vajb, jer odaje utisak jedne jake žene, ali mislim da je privatno nežnija i emotivnija nego što se prikazuje. Videla sam jednu krhku ženu, kojoj je potrebno samo da je neko zaštiti - ispričala je Luna Đogani emisiji "Bunker".

Printscreen „Prvi red"
Jelena Karleuša

Podsetimo, pevač Sloba Radanović je u prvoj sezoni "Zadruge", tadašnju suprugu Kiju Kockar, prevario sa Lunom Đogani. Nakon izlaska iz Bele kuće, njihova veza nije dugo potrajala, a oboje su se potom venčali, Luna se udala za Marka Miljkovića, dok se Sloba oženio suprugom Jelenom.

On gotovo nikada ne govori o ovoj avanturi, a nedavno je dobio pitanje da li bi gostovao u Luninoj emisiji.

- Je l bi gostovao kod Lune? - zanimalo je Ognjena Amidžića, a pevač je imao kratak odgovor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike