Opšta mobilizacija u Kragujevcu, Evropa je tako blizu! Slobodan ulaz za navijače, podrška je preko potrebna!

02.05.2024

07:07

0

Autor: G. F.

Radnički dočekuje Mladost, sa tri nova boda bili veoma blizu snova

Opšta mobilizacija u Kragujevcu, Evropa je tako blizu! Slobodan ulaz za navijače, podrška je preko potrebna!
Fudbaleri Radničkog 1923 - Copyright MN Press

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca dočekuju Mladost iz Lučana (16.00) u duelu koji im može doneti veoma važne bodove u završnici šampionata.

Potencijalna tri boda bila bi velika "kao kuća" i značila bi da je san o učešću u Evropi naredne godine sve bliže ostvarenju.

Zbog toga je konferencija za medije pred naredni meč započeta nešto drugačije, malo dužim uvodom portparola Ivana Pavlovića:

- U ime svih ljudi u klubu, od igrača, stručnog štaba i članova uprave, želim da se zahvalim svima onima koji nam pružaju podršku. Mnogo nam znači podrška, kako na našem stadionu, tako i na gostovanjima. Nadam se da će i u meču protiv Mladosti iz Lučana, koji je za nas veoma bitan doći u velikom broju. Mislim da ovi momci to zaslužuju. Ujedno, slobodnim ulazom za sve posetioce, želimo da se odužimo svima koji su uz nas kada se "lomi" sezona.

Slično mišljenje ima i pomoćni trener ekipe iz Kragujevca Adnan Jahić, koji je naglasio da je Mladost iskusan i čvrst protivnik:

- Hvala navijačima koji nam daju podršku cele sezone. Videli ste i u Kruševcu smo se osećali ao domaćini. Pozivan da dođu i sada, da nam daju vetar u leđa, da uzmemo tri boda i na kraju slavimo!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike