Zvezdina overa titule i Lazetićevo "peckanje" iz marta! Milojević je imao spreman odgovor na oba pitanja!

01.05.2024

17:03

0

Autor: D. N.

Postoji šansa da crveno-beli već sutra odbrane tron, ali to zahteva da se poklope i neki drugi rezultati

Zvezdina overa titule i Lazetićevo "peckanje" iz marta! Milojević je imao spreman odgovor na oba pitanja!
Vladan Milojević - Copyright MN Press

Pred fudbalerima Crvene zvezde je nova utakmica u borbi za odbranu titule koja je sve izvesnija. Sutra, od 19 časova (Premium 1 TV Arena sport), ekipa Vladana Milojevića dočekaće TSC, koji predvodi Žarko Lazetić.

- Značilo bi nam da na Marakani bude što više navijača, kao i uvek. Nemam dilemu da će publika doći u velikom broju - počeo je Milojević najavu duela sa ekipom koja je treća na tabeli i ima 15 bodova manje.

U teoriji, Zvezda već sutra može da postane šampion Srbije, sedmi put zaredom. Ali to zahteva da se poklope i neki drugi rezultati.

- Ne razmišljam o tome. Gledam plej-of kao neko mini prvenstvo, jer tu je sedam utakmica sa najboljim timovima u Srbiji i 21 bod u igri. Ako gledamo to, TSC je ispred nas. Mi svakako želimo da budemo što bolji u svakoj utakmici do kraja sezone.

Bilo je i priče o Lazetićevoj izjavi posle meča iz marta.

- Momcima sam rekao, kazaću i vama (novinarima TV Arena): "Sila boga ne moli, ali bog silu ne voli" - rekao je tada Lazetić, posle duela koji je završen pobedom crveno-belih od 3:1.

- Nisam razgovarao sa njim o tome šta je time hteo da kaže, a i ne vidim zašto bih. Nije to pitanje za mene svakako. Ta utakmica je bila u martu, a u fudbalu sve što je bilo juče se zaboravlja. Kao trener, gajim simpatije i poštovanje prema TSC-u i Lazetiću. Igraju dobro, imaju kontinuitet i sistem. Ne bih se bavio izjavma drugih trenera svakako - zaključio je Milojević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike