Zvezdin trener verovao u titulu! Najlepša stvar na svetu!

02.05.2024

21:28

0

Autor: D. N.

Pobeda nad TSC-om bila je šlag na torti

Zvezdin trener verovao u titulu! Najlepša stvar na svetu!
Vladan Milojević - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedom nad TSC-om i matematički odbranili titulu u Superligi. Tako da su crveno-beli i sedmi put uzastopno postali prvaci, a 35. put ukupno.

Podsetimo, Vladan Milojević je zimus nasledio Baraka Bahara i sada ponovo postao prvak Srbije. To je već činio dva puta i ovo mu je treći.

- Veoma težak meč, ali smo uspeli da upišemo velika tri boda koja smo želeli i tako osvojimo 35. titulu. Čestitam svim divnim navijačima koji su danas došli, ali i onima koji nas podržavaju širom sveta. Mislim da smo apsolutno zasluženo osvojili titulu. Sve to se desilo na najlepši mogući način, pred najveći hrišćanski praznik Vaskrs i ovom prilikom bih ga čestitao svima onima koji ga slave. Imamo vremena da se odmorimo, da budemo sa našim porodicama, a onda od ponedeljka nastavljamo gde smo stali.

Čeka nas utakmica u Lučanima, i tu tražim ozbiljnosti, kao i do kraja sezone u svakom meču. Imamo i finale Kupa Srbije. Cilj je da napredujemo, radimo i da pripremamo mlade igrače za novu sezonu - kazao je Milojević i dodao da je verovao u odbranu trona.

- Očekivao sam naravno. Sportista sam, verovao sam da uz dobar rad i trud možemo da postignemo sve ovo. Najlepša stvar na svetu je kad se borite za nešto i na kraju budete pobednici. Ponosan sam i drago mi je što smo svi zajedno dodali još jednu titulu voljenom klubu - podvukao je Milojević.

Takođe, crveno-beli imaju šansu za odbranu duple krune, jer ih 21, maja očekuje finale Kupa Srbije sa Vojvodinom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike