Crvena zvezda je odbranila šampionski tron, a ovo su imena svih zaslužnih!

02.05.2024

21:44

0

Autor: D. N.

Do kraja sezone je ostalo još pet mečeva, a jedan je posebno važan, onaj u Kupu

Crvena zvezda je odbranila šampionski tron, a ovo su imena svih zaslužnih!
Copyright MN Press

Pobeda nad TSC-om bila je dovoljna da fudbaleri Crvene zvezde osvoje sedmu uzastopnu, a 35. ukupno u klupskoj istoriji. Iako je do kraja sezone ostalo da se odigraju četiri utakmice, ekipa Vladana Milojevića je i matematički obezbedila odbranu trona.

I red je da se pomenu imena svih koji su učestvovali u ovom poduhvatu.

Za Zvezdu su u Superligi nastupali: Omri Glazer, Zoran Popović, Kosta Nedeljković, Lazar Nikolić, Ognjen Mimović, Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Naser Điga, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Milan Rodić, Viktor Radojević, Srđan Mijailović, Marko Stamenić, In Bom Hvang, Gelor Kanga, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Nikola Knežević, Osman Bukari, Vladimir Lučić, Piter Olanjinka, Aleksandar Katai, Šerif Endiaje, Žan Filip Kraso i Uroš Sremčević.

Minute su upisali još Irakli Azarov, Stefan Mitrović i Jovan Mijatović, koji su u međuvremenu napustili klub, kao i Kings Kangva i Uroš Kabić koji su otišli na pozajmice.

Priliku da do kraja sezone upišu minute u Superligi imaju: Ivan Guteša, Veljko Milosavljević, Andrija Maksimović, Nikola Mituljikić i Jovan Mituljikić.

Takođe treba reći da je tokom prvog dela sezone, na klupi bio Barak Bahar koga je kasnije nasledio Milojević.

Kao što je rečeno, sezona još nije završena. Zvezda posle 33 odigrane utakmice ima skor od 27 pobeda, tri remija i tri poraza uz gol razliku 82:24. Do kraja sezone nas u Superligi očekuju još dueli sa ekipama Mladosti, Radničkog 1923, Napretka i Čukaričkog.

Takođe, 21. maja je na programu i finale Kupa Srbiji koje će se odigrati u Loznici, pa je moguće i osvajanje i četvrte duple krune u nizu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike