Terzić i na minus šest znao da će Zvezda biti prvak! Prve reči čelnika crveno-belih posle odbrane šampionskog trona!

02.05.2024

21:21

0

Autor: A. Š.

Crveno-beli sedmi put uzastopno prvaci Srbije

Terzić i na minus šest znao da će Zvezda biti prvak! Prve reči čelnika crveno-belih posle odbrane šampionskog trona!
Zvezdan Terzić - Copyright MN Press

Crvena zvezda je sedmi put uzastopno šampion Srbije. Kao i prošle sezone, crveno-beli su morali da jure prednost najvećeg rivala Partizana, koji je u jednom trenutku imao i plus šest, ali je i ovoga puta trofej najboljem klubu u zemlji ostao u vitrinama stadiona „Rajko Mitić“.

Crveno-beli su 35. titulu overili pobedom protiv TSC-a (2:1), a odmah po okončanju utakmice na najvećem srpskom stadionu prve utiske izneo je i generalni sekretar Zvezde Zvezdan Terzić.

- Ponovo smo pokazali da smo najbolji tim i najorganizovaniji klub u Srbiji. Čestitam svim navijačima, stručnom štabu i igračima, kao i zaposlenima u klubu. Svi dišemo kao jedan i zato su za navijače ovakvi uspesi postali nešto što se podrazumeva – kazao je Zvezdan Terzić.

Generalni direktor Zvezde istakao je da odbrana trona nije bio lak zadatak, uprkos očekivanju javnosti.

- Dobar rad se uvek nagradi rezultatima. Nisam nijednog trenutka imao dilemu da li ćemo biti šampioni. Bez obzira na situaciju na tabeli, u jednom trenutku smo bili na minus šest jasno i javno sam rekao da smo najbolji i da ćemo biti šampioni. Znao sam da je ključ svega kontinuitet u dobrom radu, a to Crvena zvezda ima – rekao je Terzić i dodao:

- Zvezda je ozbiljan klub, ozbiljan sistem, sa ozbiljnim ljudima. Kod nas može da se desi loš dan, ali ne i loš duži vremenski period. Tako funkcionišemo, kao tim. Rezultati su jedino merilo kvaliteta, sve ostalo su prazne priče. Naša sedma uzastopna titula pokazuje da smo od Crvene zvezde napravili dugoročno održiv šampionski sistem - istakao je Zvezdan Terzić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike