Raskrinkana žena koja je sa mrtvim ujakom došla u banku: Tvrdila da je bio živ kad su ušli, novi snimak otkrio da je lagala (VIDEO)

02.05.2024

11:05

1

Doktori su utvrdili istinu, a pojavio se i još jedan snimak

Raskrinkana žena koja je sa mrtvim ujakom došla u banku: Tvrdila da je bio živ kad su ušli, novi snimak otkrio da je lagala (VIDEO)
Žena dovela mrtvog ujaka u banku - Copyright Preentscreen/Iks/@journaIite

Erika de Souza, koja je pokušala da podigne kredit koristeći telo svog ujaka kao lažnu podršku, suočava se sa ozbiljnim optužbama nakon što je policija u Rio de Žaneiru intervenisala.

Prema izveštaju policije, Erika je 16. aprila pokušala da podigne 3.250 dolara iz banke koristeći ujakovo telo kao živi "garant".

Međutim, njen plan je razotkriven kada je snimak kamere pokazao da je čovek već bio mrtav pre ulaska u banku.

 

 

U snimku se vidi kako Erika drži ujakov vrat da bi simulirala da je on živ dok su čekali u redu.

Nakon što je policija intervenisala Erika je uhapšena i optužena za ubistvo iz nehata, skrnavljenje leša i pokušaj krađe.

 

 

Iako je tvrdila da je njen ujak bio živ kada su ušli u banku i da je ona samo pokušavala da mu pomogne kao rođaka i negovateljica, medicinski nalazi su pokazali da je čovek bio mrtav nekoliko sati pre dolaska u banku.

Ovaj bizarni incident je podsetnik na složenost ljudskih postupaka i posledice koje mogu nastati kada se preduzmu ilegalne radnje. Sada se Erika suočava sa ozbiljnim pravnim posledicama zbog svojih postupaka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike