TSC bolji od Partizana, Lazetić očaran: Ovo je da se kaže - Vau, svaka čast!

28.04.2024

23:33

0

Autor: G. F.

Trener ekipe iz Bačke Topole prezadovoljan igrom njegovih izabranika u Humskoj

TSC bolji od Partizana, Lazetić očaran: Ovo je da se kaže - Vau, svaka čast!
Žarko Lazetić - Copyright MN Press

Da je neko rekao da će TSC u dva uzastopna gostovanja Partizanu uzeti 6 bodova, verovatno ne bi bio baš najozbiljnije shvaćen.

Ali u novembru je bilo 0:4 u Humskoj, večeras 1:2 na istom mestu. Dovoljno da ekipa iz Bačke Topole postane prava noćna mora crno-belima. A više nego dovoljno da trener Žarko Lazetić bude oduševljen izdanjem svojih izabranika.

- Ovo je da se kaže: Vau, svaka čast! To nam je bio cilj, sada nam je cilj da budemo ovako konkurentni u Evropi. Sveli smo Partizan sa ozbiljnim igračima da nam gotovo nije napravio šansu. To je velika stvar, kapa dole. Malo smo bili nestrpljivi u prvom poluvremenu, kao da mi ovde moramo da vodimo. Na poluvremenu su se malo umirili. Bili smo u drugom poluvremenu dobri sa loptom, nije bilo tranzicija. Na kraju je stigao pogodak i najbolja moguća satisfakcija!

Pričao je Lazetić i o činjenici da je na njegovom putu upravo klub iz Humske odigrao ogromnu ulogu.

- Partizan je deo mog života i da nije bilo Partizana ne bih danas bio ovde. Niko od nas to ne očekuje, da je kao nekoga puštam. Ne padamo u trans. Imam motiv da se dokažem, ne pravim razliku između protivnika kada je reč o načinu igre.

Usledilo je i pitanje da li su dve pobede TSC-a u Humskoj pokazatelj da je došlo vreme da sedne na trenersku klupu crno-belih.

- Bilo bi nekorektno da pričam o tome. Partizan ima trenera, ja sam trener TSC-a. Prezadovoljan sam, Partizan ima dobru sezonu. Ne bih davao komentare. Ne bi bilo pošteno ni prema mom klubu, imam sve uslove. Ispoštovan sam, dok je tako, guramo dalje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike