Tuhel izazvao fudbalski zemljotres, navijači Bajerna kao na iglama! Zagonetna izjava trenera finaliste Lige šampiona!

04.05.2024

06:49

0

Autor: G. F.

Svi se pitaju da li je na pomolu novi slučaj Ćavi, koji se predomislio i ostaje na klupi Barselone

Tuhel izazvao fudbalski zemljotres, navijači Bajerna kao na iglama! Zagonetna izjava trenera finaliste Lige šampiona!
Fudbaleri Bajerna - Copyright Profimedia

Fudbaleri Bajerna igraju sa Realom polufinale Lige šampiona i posle minhenskih 2:2 ne može se reći da su im šanse velike u revanšu.

Ali po viđenom u prvom meču ne može se reći ni da su bez ikakvih šansi. A plasman u finale popravio bio, koliko-toliko, raspoloženje u klubu i među navijačima nakon izgubljene titule u Bundesligi.

Kao glavni krivac za to označen je menadžer Tomas Tuhel i već je poznato da je sa rukovodstvom dogovorio odlazak na kraju sezone, pre isteka ugovora koji ima.

Navodno se već zna i ime novog trenera Bavaraca, ali navijači su glasno rekli da bi radije zadržali Tuhela nego da im dođe Ralf Rangnik.

Baš zbog toga su kao na iglama nakon njegove poslednje, zagonetne  izjave, a fudbalski svet se pita da li imamo novi "slučaj Ćavi", odnosno hoće li se i Tuhel predomisliti pa ostati na klupi baš kao što je to učino trener Barselone.

 

 

- Postoji moj ugovor sa Bajernom i dogovor da ga prekinemo ranije. Međutim, sve je moguće! Ali moj odgovor je isti, ugovor postoji, dogovor postoji - rekao je Tuhel.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike