Brnoviću pretili da će mu baciti ćerku (13) u potok ako ne donese 20.000 evra! Trener Budućnosti otkazao sastanak sa navijačima!

03.05.2024

18:54

0

Autor: G. F.

Policija utvrdila da je poziv stigao od maloletnika, takođe starog 13 godina

Brnoviću pretili da će mu baciti ćerku (13) u potok ako ne donese 20.000 evra! Trener Budućnosti otkazao sastanak sa navijačima!
Ivan Brnović - Copyright R.R./ATAImages

Fudbal u Crnoj Gori prati skandal za skandalom prethodnih dana, ali vest koja sada stiže iz komšiluka zgrozila je sve!

Trener Budućnosti Ivan Brnović podneo je krivičnu prijavu protiv nepoznatog lica pošto je u sredu nakon treninga dobio pretnje koje su za metu imale njegovu ćerku (13).

Kako se navodi, NN lice je reklo da će baciti devojčicu u potok ako ne donese 20.000 evra, ali na svu sreću pretnje su bile lažne. Zbog svega on je otkazao zakazani sastanak sa navijačima Budućnosti, nakon što su oni nakon remija sa Sutjeskom upali u svlačionicu.

 

 

Službeni organi utvrdili su da je poziv stigao sa telefona čiji je vlasnik maloletno lice, takođe 13 godina starosti, kao i ćerka trenera Budućnosti, kao i da se sa njim nalazilo još jedno lice istog uzrasta.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama ovih lica ne stiču elementi krivičnog dela budući da su identifikovana lica krivično neodgovorna zbog godina starosti, javlja rtcg.me.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike