Neopisiva tragedija! Dečak (2) poginuo kad je vetar odneo zamak na naduvavanje, a ovog meseca trebalo je da postane stariji brat

01.05.2024

15:02

0

Njegovi roditelji se bore sa bolom zbog njegove smrti dok očekuju prinovu u narednim nedeljama

Neopisiva tragedija! Dečak (2) poginuo kad je vetar odneo zamak na naduvavanje, a ovog meseca trebalo je da postane stariji brat
Copyright Gofundme

Dvogodišnje dete je poginulo nakon što je iznenadni nalet vetra odneo u vazduh zamak na kom se igrao.

Roditelji dečaka Bodija Naafa očajni su nakon smrti deteta. Do nesreće je došlo u blizini Kasa Grande u Arizoni u Sjedinjenim Američkim Državama.

Na gumenom zamku se igralo još nekoliko dece kada ga je vetar odneo, a jedno od njih prevezeno u bolnicu sa povredama za koje se smatra da nisu opasne po život.

Saopštenje iz kancelarije šerifa okruga Pinal glasilo je:

- Nekoliko dece se igralo na kućici za skanje kada ju je jak nalet vetra odneo u susednu parcelu. Dete od dve godine prevezeno je u bolnicu, gde je i preminulo - navodi se u saopštenju šerifa okruga Pinal.

Od tada je pokrenuta GoFundMe kampanja za podršku Bodijevim roditeljima Karlu i Kristi, koji trenutno očekuju drugo dete krajem maja.

Kampanja, u kojoj je do sada prikupljeno više od 150.000 dolara, kaže da su donacije namenjene da "pomognu Karlu i Kristi da se usredsrede na tugovanje za svojim voljenim Bodijem, i istovremeno se pripreme za novo poglavlje u svojim životima".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike