Otac terao sina da trči na traci do iznemoglosti, dečak umro: Osvanuo i snimak iz teretane, dete posrće i pada, on mirno gleda (VIDEO)

02.05.2024

11:56

0

Kada bi Kori pao od iscrpljenosti, Kristofer bi ga podigao i ponovno ga vratio na traku

Otac terao sina da trči na traci do iznemoglosti, dečak umro: Osvanuo i snimak iz teretane, dete posrće i pada, on mirno gleda (VIDEO)
Copyright Printscreen Youtube/COURT TV

Kristofer Gregor (31) iz Nju Džerzija suočava se s teškim optužbama zbog smrti svog šestogodišnjeg sina Korija nakon maltretiranja. Optužen je da je prisilio dečaka da trči na traci u teretani do potpune iscrpljenosti kako bi mališan izgubio na težini.

U toku suđenja prikazan je jeziv snimak sigurnosnih kamera koji je snimljen krajem marta 2021. godine. U njemu se jasno vidi kako je Kori trčao toliko dugo da je na kraju posrtao i padao sa trake, dok je njegov otac to mirno posmatrao.

Kada bi Kori pao od iscrpljenosti, Kristofer bi ga podigao i ponovno ga vratio na traku za trčanje, terajući ga da nastavi.

Snimak takođe prikazuje Kristofera kako nasilno postupa prema Koriju, čak ga grize po glavi i tera da nastavi s trčanjem.

Veruje se da je traka za trčanje bila podešena na maksimalnu brzinu i nagib, pa se Kori posle prvog pada još teže popeo na nju, padajući još nekoliko puta, nekad na stomak, a nekad na ruke.

Nekoliko dana nakon ovog mučenja Korijeva majka, koja je delila starateljstvo s Kristoferom, odvela je dete kod lekara nakon što je primetila da se ne oseća dobro. Dečak je tada ispričao lekarima šta je pretrpeo u teretani.

Sledećeg dana bio je u veoma lošem stanju, teško je disao, bio je zbunjen i bilo mu je muka. Kristofer je odveo sina u bolnicu, gde je nakon hitne magnetne rezonance doživeo napad i preminuo, uprkos pokušajima doktora da ga spasu.

Prvi nalazi obdukcije pokazali su da je Kori zadobio teške povrede u predelu srca i jetre. Kristofer je uhapšen u julu 2021. godine i suočava se s optužbom za doživotnu robiju.

Tokom suđenja mirno je posmatrao snimak mučenja u teretani, dok je Korijeva majka Bri plakala.

Bri je sudu rekla da je morala da moli Kristofera da joj dozvoli da odvede Korija kod lekara nakon što mu je bilo loše prvi put. Navodno je mališan tokom pregleda lekarima rekao da ga je otac terao na neprekidno trčanje jer je smatrao da je predebeo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike