Dvostruki oskarovac šokirao izjavom o Marlonu Brandu: Ovo posthumno proglašavanje za sveca je iritantno (FOTO)

02.05.2024

09:00

0

Autor: Dejan Ćirić

"Oko njega se pravi mitologija, a to je suludo", smatra glumac

Dvostruki oskarovac šokirao izjavom o Marlonu Brandu: Ovo posthumno proglašavanje za sveca je iritantno (FOTO)
Copyright Profimedia

Dvostruki oskarovac Kristof Valc je u nedavnom razgovoru sa kolegom Kejlebom Landrijem Džonsom za Interview Magazine otkrio da smatra da je mitologija koja se stvara oko Marlona Branda iritantna.

Profimedia
 

- Sad mu je stoti rođendan. Pročitao sam dva članka i oba su mi bila iritantna, a ovo posthumno proglašavanje za sveca posebno. Oko njega se pravi mitologija. To je suludo, jer je on previše glumatao - rekao je Valc i dodao:

- U početku je bio fantastičan i niko nije video tako nešto.

Gluma teška za gledanje

Valc smatra da je Brandova gluma u filmu "Dvoboj na Misuriju" bila teška za gledanje, bez obzira na reputaciju da je bio problematičan za saradnju i što je optužen za nedolično ponašanje tokom snimanja filma "Poslednji tango u Parizu".

Profimedia
 

- Sećam se da si rekao da te nervira i da je pun sebe. Čovek bi pomislio da bi nakon godinu dana u pozorištu dobio nešto. Ali mislim da je to stvorilo neke od frustracija koje se vide u tom filmu - rekao je Džons.

Mladi glumac je dodao i da je gledao razne snimke „iza kulisa“ snimanja filmova i da je u ostvarenju "The Score" Brando pokušavao svim silama dođe do nečeg upotrebljivog. 

Profimedia
 

- To možda način rada koji je njemu odgovarao, ali ne i ostalim kolegama i to je bilo sebično od njega - smatra Džons, prenosi Indie Wire.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike