Nema predaje: Mega juri senzaciju protiv Zvezde u Pioniru!

02.05.2024

14:43

0

Trener gostujuće ekipe Marko Barać veruje u svoj tim u prvom meču polufinalne serije plej-ofa

Nema predaje: Mega juri senzaciju protiv Zvezde u Pioniru!
Marko Barać i igrači Mege - Copyright Mega MIS/Ivica Veselinov

Košarkaši Crvene zvezde startuju u petak (19.00 TV Arena) protiv Mege polufinalu seriju plej-ofa AdmiralBet ABA lige u Pioniru.

Domaćini su apsolutni favoriti u ovom meču, a trener gostujuće ekipe Marko Barać ističe da njegova ekipa neće podići belu zastavu.

- Očekuje nas utakmica protiv tima, koji ima šampionske aspiracije i koji je veliki favorit. U odnosu na dosadašnji deo sezone pojačani su vrhunskim plejmejkerom Nikolom Topićem, što naš posao čini jos težim. I pored svih kadrovskih problema želimo da igramo dobru košarku, što radimo cele sezone, i da budemo spremni da iskoristimo svaku priliku koja se ukaže - poručio je Barać.

Košarkaš Mege Stefan Miljenović je svestan da na megadn idu dosta oslabljeni, ali da će dati sve da ostvare trijumf u prvom meču polufinalne serije.

- Igramo protiv veoma jake i kvalitetne ekipe Crvene zvezde. Mi smo pauzu do početka polufinalne serije iskoristili da maksimalno treniramo i iako oslabljeni povredom kapitena Uroša Plavšića i još nekoliko igrača, u utakmicu ulazimo svesnih svojih kvaliteta i nadam se da ukoliko uspemo da na teren prenesemo zamisli stručnog štaba, neće izostati dobra i kvalitetna utakmica - istakao je Miljenović.

Polufinalna serija se igra na dve pobede. Drugi meč između Mege i Crvene zvezde je na programu 7. maja od 20 sati u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike