Vozili mrtvi pijani za prvomajske praznike: Policija u Subotici za 24 sata zadržala pet vozača

03.05.2024

00:15

0

Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave

Vozili mrtvi pijani za prvomajske praznike: Policija u Subotici za 24 sata zadržala pet vozača
Saobraćajna policija - Copyright Tanjug/OMK MUP Republike Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u protekla 24 sata, isključili su iz saobraćaja petoricu muškaraca koji su vozili pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci.

Prilikom kontrole saobraćaja, policija je u blizini centra Subotice zatekla muškarca (21) koji je, pod dejstvom amfetamina i sa probnom vozačkom dozvolom, vozio automobil veće snage od dozvoljene, nakon 23 sata i bez prisustva člana porodice, saopštila je Policijska uprava Subotica.

Takođe, policija je na periferiji Subotice zatekla tridesetogodišnjaka koji je, upravljajući "škodom" sa 3,53 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta i zadobio lake telesne povrede.

Tanjug/OMK MUP Rpublike Srbije
 

U istom periodu, policija je u Bačkoj Topoli zaustavila i iz saobraćaja isključila muškarca (47) koji je vozio sa 1,24 promila alkohola u organizmu, pedesetjednogodišnjaka koji je upravljao "golfom" sa 1,55 promila alkohola i vozača (57) za koga je utvrđeno da je upravljao vozilom sa 1,28 promila alkohola u organizmu.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, navodi se u saopštenju.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike