Bajern rešio muke i probleme! Zidan stiže u Minhen!

19.04.2024

14:37

0

Autor: A. S.

Kakav povratak na trenersku scenu!

Bajern rešio muke i probleme! Zidan stiže u Minhen!
Zinedin Zidan - Copyright Profimedia

Muke i problemi minhenskog Bajerna uskoro bi mogli biti rešeni.

Nakon što je danas obelodanjeno da je Julijan Nagelsman produžio saradnju sa fudbalskim savezom Nemačke, postavljalo se pitanje kome će se sada okrenuti Bavarci kao mogućoj zameni za Tomasa Tuhela koji odlazi na kraju sezone, bez obzira na rezultat u Ligi šampiona.

Španski mediji, tačnije Mundo Deportivo, ekskluzivno prenosi da je Zinedin Zidan na korak od potpisivanja ugovora sa Bajernom!

 

 

Zidan je bez posla od 2021. godine, kada je napustio Real Madrid, a sada je u prilici da se na velika vrata vrati trenerskom poslu.

Zvanični dogovor još nije postignut, a navodno je Francuz imao samo jedan uslov - da se ulože sredstva za pojačanje odbrambene linije tima.

Ovo je verovatno poslednji trzaj velikana sa Alijanc arene koji je prethodnih dana, uprkos dobrom rezultatu u Ligi šampiona, doživeo veliko razočarenje. Nakon što je bilo obelodanjeno da će Tomas Tuhel da napusti klub po okončanju sezone, a titulu u Bundesligi uzeo Bajer iz Leverkuzena, Ćabi Alonso je prvi odbio ponudu, a potom i Julijan Nagelsman. 

Bio je to jasan pokazatelj da velikan iz Minhena više nema isti onaj renome kao ranijih godina, pa nije prvi izbor trenera koji još uvek nisu potpuno afirmisani.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike